Δικαιωμένη για την παρέμβασή της για το γήπεδο ποδοσφαίρου και την αξιοποίηση του Καρέλλα δηλώνει η παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή
Πολιτική

Δικαιωμένη για την παρέμβασή της για το γήπεδο ποδοσφαίρου και την αξιοποίηση του Καρέλλα δηλώνει η παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή

Η δημοτική παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη λογοδοσία του τελευταίου διμήνου της δημοτικής αρχής (27/6), κατέθεσε προς συζήτηση ερωτήματα αναφορικά με το γήπεδο ποδοσφαίρου που πρέπει να διεκδικηθεί για την πόλη και για την τύχη της έκτασης Καρέλλα στην περιοχή Ανάβρυτα – Βορρέ.

Όπως αναφέρει, την ερώτηση την κατέθεσε για τα δύο θέματα σε συνδυασμό, διότι μέχρι πρόσφατα και για πολλά χρόνια η δημοτική διοίκηση σχεδίαζε να κατασκευάσει μεγάλο γήπεδο επαγγελματικών προδιαγραφών μέσα στην έκταση Καρέλλα, δίπλα στο «ευαίσθητο» δάσος Συγγρού και ανάμεσα στις γειτονιές Αναβρύτων και Βορρέ.

Ευτυχώς, όπως σημειώνει, πριν λίγες ημέρες, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε την υπαναχώρησή του στο θέμα της κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου στην έκταση Καρέλλα. Μάλιστα, η  διοίκηση του Δήμου δεσμεύτηκε ότι το ερχόμενο διάστημα θα ανακοινώσει εναλλακτική θέση για την κατασκευή του γηπέδου.

Όσο για την έκταση Καρέλλα, η διοίκηση -σύμφωνα πάντα με την παράταξη- συμφώνησε με την ανάγκη εκπόνησης μελέτης διαχείρισης του δασικού τμήματός της, αλλά, και κυρίως, ως προς την ανάγκη εκπόνησης συνολικής μελέτης για όλη την έκταση προς την κατεύθυνση δημιουργίας αστικού πάρκου. Ο δήμαρχος κάλεσε την παράταξη να επανακαταθέσει υπόψη του την πρότασή της για την αξιοποίηση του Κτήματος Καρέλλα, κάτι που έγινε μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η αναλυτική ανακοίνωση της παράταξης για το γήπεδο και το κτήμα Καρέλλα:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet