Δύο ερωτήσεις από τον δημοτικό σύμβουλο Δ. Πολυχρονιάδη για θέματα σχολικής στέγης στο Μαρούσι
Φωτογραφία: Δημήτρης Πολυχρονιάδης/FB
Πολιτική

Δύο ερωτήσεις από τον δημοτικό σύμβουλο Δ. Πολυχρονιάδη για θέματα σχολικής στέγης στο Μαρούσι

Δύο ερωτήσεις προς την δημοτική αρχή ενόψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ης Ιανουαρίου 2024 κατέθεσε ο αιρετός και ανακλητός δημοτικός σύμβουλος με τη Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Δημήτρης Πολυχρονιάδης. Και οι δύο ερωτήσεις του αφορούν θέματα σχολικής στέγης στον Δήμο Αμαρουσίου.

Ειδικότερα, ο κ. Πολυχρονιάδης σημειώνει στα ερωτήματά του:

  1. Ερωτάται η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου αναφορικά με τις πρωτοβουλίες – αποφάσεις που έχει λάβει αναφορικά με τη μεταστέγαση του 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου λόγω λήξης της σύμβασης εγκατάστασης των αιθουσών ελαφράς προκατασκευής του ομώνυμου Νηπιαγωγείου στο οικόπεδο που φιλοξενείται. Οι αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με τη μεταστέγαση του Νηπιαγωγείου εξασφαλίζουν τη μονιμότητα της εγκατάστασής του και το ενιαίο της λειτουργίας του; Ποια είναι η βούληση της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με την εξεύρεση μόνιμης και σταθερής λύσης για την ανέγερση κτηρίου που θα εξυπηρετεί τις πάγιες ανάγκες λειτουργίας του 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου ως όμορου νηπιαγωγείου του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου;
  2. Ερωτάται η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου αναφορικά με την πρόοδο των εργασιών ανέγερσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων –προσθήκη στο υπάρχον κτήριο– του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, με δεδομένο ότι οι εργασίες ανέγερσης έχουν σταματήσει, ενώ έχει κλείσει, ως εργοτάξιο, το ήμισυ του προαύλιου χώρου του ομώνυμου σχολείου, προκαλώντας αρκετά προβλήματα στη λειτουργία του σχολείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet