Η ΕΝΟΤΗΤΑ στη Γ.Σ. της ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ και στην ΕΡΤ
Πολιτική

Η ΕΝΟΤΗΤΑ στη Γ.Σ. της ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ και στην ΕΡΤ

Ο συνδυασμός ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, με επικεφαλής τον Λευτέρη Μαγιάκη, συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της περιφερειακής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιουνίου, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών.

Στη συγκρότηση της παράταξης έγινε απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος και σχηματίστηκαν θεματικές επιτροπές που θα προετοιμάσουν την ανάληψη της διοίκησης της Περιφέρειας από την 1η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, καθώς και εκλεγμένοι ή επιλαχόντες δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού που βρίσκονταν εκεί, παρακολούθησαν τη διαδικασία και αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις με τη Ρένα Δούρου, τον εκλεγμένο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Καραμέρο και άλλα στελέχη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ.

Στη συνέχεια τα στελέχη του συνδυασμού παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της «Ανοιχτής ΕΡΤ» έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για την επέτειο της αυθαίρετης κατάργησης της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet