Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση Ζωγραφικής «Ελληνικά Τοπία»
Πολιτισμός

Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση Ζωγραφικής «Ελληνικά Τοπία»

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Λουκίας Κωνσταντίνου με θέμα «Ελληνικά Τοπία» με κινέζικη τεχνοτροπία που φιλοξενείται στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης», παρέστη αντιπροσωπεία του Δήμου εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη.

Στη βραδιά των εγκαινίων μήνυμα χαιρετισμού απηύθυνε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ειρήνη Χαλιώτη, καλώντας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, τους φιλότεχνους να επισκεφτούν την έκθεση που «αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πολιτιστική προσέγγιση των δύο λαών μέσα από την αποτύπωση του ελληνικού φυσικού τοπίου ακολουθώντας τους κανόνες της κινεζικής τεχνοτροπίας».

Παράλληλα, επεσήμανε, όπως αναφέρεται, ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει πρωτοβουλίες σε κάθε επίπεδο που συντείνουν στην προώθηση του πολιτισμού αλλά και στην προσέγγιση μεταξύ λαών και διαφορετικών πολιτισμών».

Παρόντες ήταν, επίσης, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής και εντεταλμένος σε θέματα Πολιτισμού δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πέππας, η αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος, Πέτρος Κόνιαρης.

Η έκθεση που θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 12:00 μ.μ. έως τις 4:00 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet