Περισσότεροι από 2.000 θεατές απόλαυσαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Πολιτισμός

Περισσότεροι από 2.000 θεατές απόλαυσαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Περισσότεροι από 2.000 θαυμαστές του δημοφιλούς καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη συμμετείχαν στη μία και μοναδική συναυλία που έδωσε στο θέατρο του Αμαλείου στο Μαρούσι για τους φίλους του με την επιστροφή του στο κλεινόν άστυ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Μαρίνα και τον Γιώργο Πατούλη
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Μαρίνα και τον Γιώργο Πατούλη

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με την οικογένεια του, τη σύζυγό του, πρόεδρο του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη και τον γιο τους Αλέξανδρο, μαζί με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νικόλαο Πέππα και τους  χιλιάδες θεατές, κυρίως νέους που είχαν κατακλύσει από νωρίς το απόγευμα το θέατρο, απόλαυσαν ένα πολύωρο πρόγραμμα ενός από τους σημαντικότερους δημιουργούς και ερμηνευτές της σύγχρονης ελληνικής σκηνής.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γ. Πατούλης, ευχόμενος «Καλό Καλοκαίρι» σε όλους, μεταξύ άλλων σημείωσε: «Σήμερα έχουμε τη χαρά να υποδεχόμαστε στο Μαρούσι τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ό,τι και να πεις κανείς, το αποδεικνύει η αγάπη του κόσμου και φυσικά η μεγάλη διεθνή αναγνώριση που έχει. Η τέχνη και ο πολιτισμός πρωταγωνιστούν και το φετινό καλοκαίρι στην πόλη μας, με επίκεντρο το Φεστιβάλ. Πιστεύω ότι οι πολιτιστικές και αθλητικές προσπάθειες δημιουργούν μια γερή αλυσίδα ενότητας, ιδιαίτερα στη δύσκολη εποχή που διανύουμε».

Πέραν από τα γνωστά, αισιόδοξα και τρυφερά τραγούδια που το κοινό έχει αγαπήσει, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ερμήνευσε και δύο καινούργια από τη συνεργασία του με τη Λίνα Νικολακοπούλου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε «σταθμούς» στην πορεία του καλλιτέχνη από την έκπληξη της πρώτης εποχής («Άγγιγμα Ψυχής», «Κρυφό Φιλί»), την εξωτερίκευση της εποχής των μεγάλων συναυλιών («Όλα ή Τίποτα», «Δεν Φεύγω», «Χέρια Ψηλά», «Το Καλοκαίρι μου», «Πιο Πολύ», «Αν μου Τηλεφωνούσες», κ.ά.), μέχρι την εσωτερικότητα των «Ο Βυθός», «Το Πάρτι», «Σε Ποιον να Πω», «Μέσα σου Βρίσκομαι» και την ανήσυχη εποχή του «Θα  Χαθώ Πριν Φύγω».

Μαζί του μία νέα ερμηνεύτρια, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία ιδιαίτερη παρουσία που τα τελευταία χρόνια τη συναντάμε να ξεχωρίζει μέσα σε αξιόλογα μουσικά, αλλά και θεατρικά σχήματα και που τώρα κυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό δίσκο της με τίτλο «Τα όνειρα μου αληθινά».

Τους καλλιτέχνες πλαισίωσε μία από τις καλύτερες μπάντες αποτελούμενη από τους Σόλων Αποστολάκη (πιάνο –πλήκτρα), Σπύρο Μάζη (μπάσο), Γιώργο Μητσοτάκη (τύμπανα), Χρήστο Γκάτσο (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα) και Αριέτα Σαϊτά (βιολί).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet