Αντιδράσεις του Δήμου Μεταμόρφωσης για τα έργα της ΔΕΔΔΗΕ στη Δεληγιάννη
Κοινωνία

Αντιδράσεις του Δήμου Μεταμόρφωσης για τα έργα της ΔΕΔΔΗΕ στη Δεληγιάννη

Έργα εκτελεί στην οδό Δεληγιάννη στη Μεταμόρφωση Αττικής η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. και οι εργασίες έχουν εγείρει αντιδράσεις από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Όπως ενημερώνει η αντιδήμαρχος Προγραμματισμού – Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων του Δήμου, Μαρία Λυμπέρη, η Τεχνική Υπηρεσία έχει επανειλημμένως οχλήσει τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. για τα έργα επί του δεξιού πεζοδρομίου της οδού Δεληγιάννη, μεταξύ των οδών Κύπρου και Γκινοσάτη. Συγκεκριμένα, έχει διαμαρτυρηθεί για τη μη τήρηση κανόνων ασφαλείας και την καθυστέρηση ολοκλήρωσής τους και έχει απαιτήσει άμεση και πλήρη αποκατάσταση τόσο των ηλεκτρολογικών βλαβών, όσο και των κοινόχρηστων χώρων που εκτελούνται τα έργα.

Σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ο αριθμός των εκσκαφών που έχουν γίνει, καθώς και η καθυστέρηση αποκατάστασής τους, οφείλεται στην αδυναμία εντοπισμού της βλάβης.

Από την τελευταία επικοινωνία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μεταμόρφωσης με τον εργολάβο του ΔΕΔΔΗΕ που εκτελεί τα εν λόγω έργα, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, προέκυψε, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο, ότι απαιτείται να γίνει συνολική εκσκαφή του πεζοδρομίου της οδού Δεληγιάννη από την οδό Κύπρου έως την οδό Γκινοσάτη για να αντικατασταθεί ολόκληρο το καλώδιο που έχει υποστεί βλάβη.

Ο προβλεπόμενος χρόνος ολοκλήρωσης του έργου προσδιορίζεται στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδος και η αντιδήμαρχος παρακαλεί για την αυξημένη προσοχή των δημοτών κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία εκτέλεσης του έργου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet