Στρ. Σαραούδας: Έτοιμος ο Δήμος Μεταμόρφωσης για το άνοιγμα των λυκείων
Κοινωνία

Στρ. Σαραούδας: Έτοιμος ο Δήμος Μεταμόρφωσης για το άνοιγμα των λυκείων

«Ο Δήμος Μεταμόρφωσης συμβάλλει με κάθε τρόπο στην εξασφάλιση όσο το δυνατόν πιο ασφαλών συνθηκών για τα παιδιά μας» αναφέρει ο δήμαρχος Στράτος Σαραούδας λίγες ώρες πριν ξανανοίξουν τα λύκεια της πόλης.

Όπως σημειώνει, πέραν των γνωστών προληπτικών μέσων προστασίας, έχει προχωρήσει στον καθαρισμό και απολύμανση των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, ενώ τη Δευτέρα 12/4, νωρίς το πρωί, όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτές, τόσο στην Καθαριότητα, όσο και στη γραμματεία, θα ελεγχθούν με τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) στην Τοπική Μονάδα Υγείας της πόλης μας. «Έλεγχοι οι οποίοι έχει προβλεφθεί να είναι τακτικοί, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι» συμπληρώνει ο ίδιος και προσθέτει:

«Ελπίζουμε η συγκεκριμένη ασπίδα προστασίας, σε συνδυασμό με την τήρηση των προληπτικών οδηγιών και τα αυτοδιαγνωστικά τεστ (self-tests), να συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των σχολείων μας. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί ότι ιατρός του Δήμου θα είναι διαθέσιμος για να ενημερώσει τους εκπαιδευτικούς τόσο για την ορθή χρήση των self tests, όσο και για οτιδήποτε προκύψει. Άλλωστε, η πρόληψη είναι καλύτερη -και προτιμότερη- από τη θεραπεία».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet