Τρεις ταινίες για το τριήμερο 9 έως 11/7 από την Κινηματογραφική Λέσχη Δήμου Μεταμόρφωσης
flix.gr
Πολιτισμός

Τρεις ταινίες για το τριήμερο 9 έως 11/7 από την Κινηματογραφική Λέσχη Δήμου Μεταμόρφωσης

Άλλες τρεις ταινίες έχουν προγραμματιστεί για να κλείσει όμορφα αυτή η εβδομάδα, από την Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Παρασκευή 9/7 και ώρα 20.30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο «Ο Θεός αγαπάει το Χαβιάρι»

  • Ιστορική/Περιπέτεια Εποχής.
  • Διάρκεια: 1ώ. 39λ.
  • Σκηνοθεσία Γιάννης Σμαραγδής με τους: Σεμπάστιαν Κοχ, Κατρίν Ντενέβ, Τζον Κλιζ, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Λάκης Λαζόπουλος.

Σύνοψη:

Η ιστορία του πειρατή, πλούσιου εμπόρου και εθνικού ευεργέτη Ιωάννη Βαρβάκη, έτσι όπως τη διηγούνται το 1825 ένας πιστός σύντροφός του σε μια παρέα παιδιών κι ένας διπλωμάτης στον διευθυντή του λοιμοκαθαρτηρίου Ζακύνθου

Σάββατο 10/7 και ώρα 20.30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο «Το Τέλειο Χτύπημα»

  • Ιταλική ταινία/Θρίλερ/Έγκλημα.
  • Διάρκεια: 2ώ. 15λ.
  • Σκηνοθεσία: Τζιουζέπε Τορνατόρε με τους: Τζέφρι Ρας, Τζιμ Στάρτζες, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Σίλβια Χεκς.

Σύνοψη:

Ο διάσημος εκτιμητής τέχνης Βέρτζιλ Όλντμαν δεν έχει κανέναν στη ζωή του πέρα από υπηρέτες και σερβιτόρους. Επιπλέον, δεν αποχωρίζεται ποτέ τα γάντια του, μη αντέχοντας να έρχεται σε επαφή με πράγματα που δεν είναι δικά του. Όταν μια γυναίκα που πάσχει από μια βαριά μορφή αγοραφοβίας του ζητά επίμονα να εκτιμήσει την κινητή της περιουσία, κάτι θα αρχίσει να αλλάζει στην κανονισμένη με ακρίβεια δευτερολέπτου ζωή του.

Κυριακή 11/7 και ώρα 20.30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο «Χάιντι» (με υπότιτλους)

Παιδική/Ζωντανής Δράσης.

Διάρκεια: 1ώ. 51λ.

Σκηνοθεσία: Αλέν Γκσπονέρ με τους: Μπρούνο Γκαντζ, Ανούκ Στέφεν, Ιζαμπέλ Οτμάν.

Σύνοψη:

Η μικρή ορφανή Χάιντι ζει με τον παππού της σε μια καλύβα στις Άλπεις. Όλα αλλάζουν όταν η θεία της την παίρνει στη Φρανκφούρτη, στο σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας θεωρώντας το περιβάλλον ακατάλληλο για την διαπαιδαγώγηση της.

Οι διοργανωτές υπενθυμίζουν στο κοινό πως τα μέτρα για την πρόληψη από την Covid-19 εξακολουθούν να ισχύουν για όλα τα θεάματα-ακροάματα, συνεπώς η τήρηση των αποστάσεων και η ορθή χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

«Σας περιμένουμε στο δροσερό και φιλόξενο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Ώρα έναρξης 20.45 (αναλόγως της δύσης του ηλίου)», το μήνυμα της Κινηματογραφικής Λέσχης Δήμου Μεταμόρφωσης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet