Π. Μανούρης για γηπεδάκια Δεμιρδεσίου: Αν είναι «ιδιωτικοποίηση» εδώ, είναι και στην Καισαριανή
Φωτογραφία: ΛΑ.ΣΥ. Νέας Ιωνίας/fb
Αθλητισμός

Π. Μανούρης για γηπεδάκια Δεμιρδεσίου: Αν είναι «ιδιωτικοποίηση» εδώ, είναι και στην Καισαριανή

Θέση για την υπόθεση των γηπέδων της Δεμιρδεσίου έλαβε εκ νέου ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, με αφορμή ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Αναφορικά με τα δεδομένα της συνεργασίας, ο δήμαρχος υπενθυμίζει ότι ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας αναλαμβάνει την ανακατασκευή των γηπέδων, καθώς και την καθαριότητα, τη φύλαξη και τα λειτουργικά έξοδα. Παράλληλα, επισημαίνει ότι πρόκειται για τον μοναδικό σύλλογο στην πόλη που καταβάλλει αντίτιμο για τη χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Επιπλέον, τονίζει ότι οι δημότες της Νέας Ιωνίας έχουν έκπτωση 50% στον τιμοκατάλογο του συλλόγου, εφόσον επιλέξουν να αθληθούν μέσω αυτού.

Απαντώντας στην κριτική, ο Π. Μανούρης αναφέρεται και στην περίπτωση του Δήμου Καισαριανής, υποστηρίζοντας ότι εκεί όπου διοικεί η Λαϊκή Συσπείρωση, αθλητικοί χώροι παραχωρούνται σε ποδοσφαιρικές ΠΑΕ με αντίτιμο.

«Αν είναι όφελος για το Δήμο αυτό που κάνει η ΛΑ.ΣΥ. Καισαριανής είναι όφελος και αυτό που κάνουμε εμείς εδώ», αναφέρει ο Π. Μανούρης και προσθέτει:

Με τα ίδια επιχειρήματα που μας ασκεί κριτική η ΛΑ.ΣΥ. στη Νέα Ιωνία, ασκεί κριτική στη ΛΑΣ Καισαριανής και η δημοτική παράταξη Ανυπότακτη Καισαριανή.

H αναλυτική ανακοίνωση:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2026
Powered by Wisenet