Αυτοψία Δ. Θωμαΐδου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας
Κοινωνία

Αυτοψία Δ. Θωμαΐδου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας βρέθηκε η δήμαρχος, Δέσποινα Θωμαΐδου, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στις εργασίες αποκατάστασης που βρίσκονται σε εξέλιξη, μετά την αποκόλληση σοβάδων στην αίθουσα του Συλλόγου Διδασκόντων.

Η κ. Θωμαΐδου αναφέρει σχετικά:

«Με χαρά ανάμεσα σε αμέτρητα παιδικά χαμόγελα, αλλά και με ανησυχία λόγω των ζητημάτων που έχουν ανακύψει, βρεθήκαμε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, στο πλαίσιο των τακτικών μας συνεργασιών με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Κατά την επίσκεψή μας στη σχολική μονάδα πραγματοποιήσαμε αυτοψία στις επείγουσες εργασίες αποκατάστασης που βρίσκονται σε εξέλιξη στις αίθουσες του σχολείου, ενώ συνομιλήσαμε με εκπαιδευτικούς τους οποίους ενημερώσαμε για τις ενέργειες από πλευράς Δήμου, προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια που έχουν επηρεάσει την ομαλή λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε υποδεχθεί στο δημαρχείο της πόλης μας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τα οποία συνομιλήσαμε και ενημερώσαμε για το κοινό μέτωπο διεκδικήσεων ,ώστε να μην εφαρμοστεί το μέτρο της συγχώνευσης των τμημάτων και να μην στοιβαχτούν τα παιδιά στις αίθουσες εν μέσω της πανδημίας.

Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσε ψήφισμα κατά της συγχώνευσης των τμημάτων και ότι η δημοτική αρχή έχει ασκήσει επανειλημμένες πιέσεις προς το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη μη εφαρμογή της απόφασης αυτής.

Βρισκόμαστε ενεργά δίπλα και σε διαρκή επαφή με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για να ικανοποιήσουμε τις παιδαγωγικές και εκπαιδευτικές ανάγκες στις σχολικές δομές της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet