Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία στον Δήμο Νέας Ιωνίας ενόψει κακοκαιρίας
Κοινωνία

Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία στον Δήμο Νέας Ιωνίας ενόψει κακοκαιρίας

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας βρίσκεται σε διαρκείς ενημερώσεις-επαφές, ενώ έθεσε σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα σχέδια αυξημένης ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας, προετοιμάζοντας κατάλληλα όλον τον δημοτικό μηχανισμό για την αντιμετώπιση πιθανής χιονόπτωσης – παγετού και των συνεπειών του φαινομένου.

Ειδικότερα, σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται μηχανήματα και προσωπικό, καθώς επίσης έχει προετοιμάσει κατάλληλα τις κοινωνικές δομές των υπηρεσιών του, προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή συντονισμένη αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που τυχόν προκύψουν, με πρώτο μέλημα την προστασία της ζωής και της υγείας των πολιτών, όπως αναφέρει η δήμαρχος, Δέσποινα Θωμαΐδου.

Επιπλέον, έχει εξασφαλίσει την επαρκή ποσότητα σε αλάτι για τις ανάγκες αποχιονισμού των δρόμων της πόλης και τη λειτουργία θερμαινόμενου χώρου για τις ανάγκες των συμπολιτών.

Ο Δήμος παρακαλεί όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων. Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από την κακοκαιρία οι πολίτες μπορούν να καλούν στον τηλ. αριθμό 210 2756000 για την άμεση επέμβαση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet