Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ: Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους της εταιρείας «Skroutz»
Φωτογραφία: imerodromos.gr
Κοινωνία

Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ: Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους της εταιρείας «Skroutz»

Tη «στήριξή τους στους εργαζόμενους της εταιρείας “Skroutz” που παλεύουν για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας» εκφράζουν οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ.

Ειδικότερα, οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ αναφέρουν:

«Εμείς οι Συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ συμπαραστεκόμαστε στα εργαζόμενα παιδία και εγγόνια μας και στους πάνω από 600 εργαζόμενους της εταιρίας Skroutz που παλεύουν για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

Ο νόμος 4808/21 (νόμος Χατζηδάκη) που οι εργαζόμενοι τον απορρίψανε με τις μεγάλες απεργιακές του κινητοποιήσεις πρέπει να μείνει στα χαρτιά. Είναι αυτός που άνοιξε την όρεξη στην εργοδοσία να χτυπήσει ακόμη παραπέρα τα δικαιώματα στην εργασία, στην εταιρεία “Skroutz”, αλλά και στους άλλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Η μετακύλυση ευθυνών από τον εργοδότη στον εργαζόμενο απαλλάσσει την εργοδοσία από την υποχρέωση για την διατήρηση του 8ωρου, από τη διατήρηση της υγιεινής και της ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, γενικά αυξάνει την εκμετάλλευση των εργαζομένων και την εντατικοποίηση της εργασίας τους. Οι συμβάσεις γαλέρας δεν θα περάσουν.

Είμαστε μαζί σας στον δίκαιο αγώνα που κάνετε που θα βελτιώσει τους όρους εργασίας σας. Καλούμε τον λαό της Νέας Ιωνίας να εκφράσει την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της εταιρείας “Skroutz”».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet