Για την επερχόμενη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Βόρειας Αθήνας συζήτησε η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νέας Ιωνίας
Πολιτική

Για την επερχόμενη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Βόρειας Αθήνας συζήτησε η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νέας Ιωνίας

Η Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (Π.Σ.) Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, διαδικτυακή γενική συνέλευση, όπως ενημερώνουν τα μέλη της.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

  • Οδικός χάρτης για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της Βόρειας Αθήνας.
  • Πολιτική ενημέρωση.

Τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του Φεβρουαρίου, ανέλυσε ο εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας (ΝΕΒΑ) Λεωνίδας Καρίγιαννης, επισημαίνει η Οργάνωση, ενώ προσθέτει ότι στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο βασικός ομιλητής, Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Στην τοποθέτηση του ανέπτυξε τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία της Ελλάδας και της Ευρώπης, τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις αλλά και την αποτυχία στη διαχείριση από την κυβέρνησης της Ν.Δ.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέλυσε προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για αντιστροφή του κλίματος στην οικονομία και την υγεία και ενημέρωσε τα μέλη της Ο.Μ. για πρωτοβουλίες που παίρνει το κόμμα προς την κατεύθυνση αυτή.

Ακολούθησαν ερωτήσεις των μελών της Οργάνωσης προς τον επικεφαλής της ευρωπαϊκής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Τη γενική συνέλευση ανέλαβε ο συντονιστής της Ο.Μ., Νίκος Παπαδόπουλος και την παρακολούθησαν μεταξύ άλλων μελών οι Κώστας Ζαχαριάδης (Βουλευτής Βόρειου Τομέα), Πάνος Λάμπρου (μέλος Πολιτικής Γραμματείας και Κεντρικής Επιτροπής), Δημήτρης Σακελάρης (μέλος Κεντρικής Επιτροπής), Γιώργος Αποστολόπουλος (μέλος συντονιστικού ΝΕΒΑ), Μιχάλης Ανδριγιαννάκης (μέλος Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης), Όλγα Ακιανίδου, Λίλιαν Αθυμαρίτου, Σπύρος Βανδώρος και Χρήστος Κανλής (δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία).

«Η οργάνωση μας θα συνεχίσει τις δράσεις ενημέρωσης με σκοπό να γίνουν γνωστές οι προτάσεις του κόμματός μας για μια προοδευτική κοινωνία στη μετά κορωνοϊού εποχή. Το συντονιστικό της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εύχεται σε όλα τα μέλη της Ο.Μ. και όλους τους Ιωνιώτες “Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά”», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet