Ορισμός αντιδημάρχων στον Δήμο Νέας Ιωνίας
Πολιτική

Ορισμός αντιδημάρχων στον Δήμο Νέας Ιωνίας

Με απόφαση του δημάρχου Νέας Ιωνίας, Ηρακλή Γκότση, ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου για τη χρονική περίοδο από 1η Μαρτίου 2017 έως 31 Αυγούστου 2019.

Συγκεκριμένα ορίζει:

Τη δημοτική σύμβουλο Φιλίππα Αθυμαρίτου, αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες την υπογραφή και την ευθύνη για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων των γραφείων και τμημάτων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας (εκτός του Τμήματος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης-Πολιτισμού και σχολικών Επιτροπών και των Αρμοδιοτήτων της Δημοτικής Κατασκήνωσης της ίδιας Διεύθυνσης).

Τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Κωστάκη, αντιδήμαρχο, με αρμοδιότητες την υπογραφή και την ευθύνη για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων του Τμήματος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης – Πολιτισμού και σχολικών Επιτροπών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας.

Τον δημοτικό σύμβουλο Φώτιο Τσομπάνογλου, αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες την υπογραφή και την ευθύνη για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων των γραφείων και των τμημάτων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Τον δημοτικό σύμβουλο Σάββα Χατζηκωνσταντίνου, αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες την υπογραφή και την ευθύνη για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων των γραφείων και τμημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & του Τμήματος Συντηρήσεων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Κανλή, αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες την υπογραφή και την ευθύνη για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος πλην του Τμήματος Συντηρήσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet