Ποια ζητήματα έθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 4 Ιουνίου
Πολιτική

Ποια ζητήματα έθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 4 Ιουνίου

Σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου Νέας Ιωνίας έθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης την Τρίτη 4 Ιουνίου.

Ειδικότερα, εκ μέρους τα παράταξης επισημάνθηκαν:

  • Η «απαράδεκτη κατάσταση» που επικρατεί στο ΚΑΠΗ Καλογρέζας και γενικότερα στα ΚΑΠΗ του Δήμου, όπου λήγουν  οι ολιγόμηνες συμβάσεις των ελάχιστων εργαζομένων σε αυτά, ενώ δεν υπάρχουν οι απαραίτητες ειδικότητες, όπως κοινωνικοί λειτουργοί και άλλες, ενώ και κάποιες στοιχειώδεις παροχές, όπως τα θαλάσσια μπάνια, περικόπτονται.
  • Η ανάγκη να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα πυροπροστασίας -ειδικά αυτούς τους μήνες- σε όλη την περιοχή γύρω από το Άλσος Βεΐκου.
  • Η απαίτηση των γονιών και της νεολαίας να διευρυνθεί το δίκτυο των σχολείων που αξιοποιούνται στα προγράμματα θερινής απασχόλησης, καθώς οι χώροι που έχουν επιλεγεί δεν επαρκούν, ενώ είναι και μακριά από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του Δήμου.
  • Το γεγονός ότι, με αφορμή τον ευρωπαϊκό αγώνα ποδοσφαίρου που διεξήχθη στη Νέα Φιλαδέλφεια και ήταν γνωστός εδώ και έναν χρόνο, έκλεισαν την τελευταία ώρα τα σχολεία της Νέας Ιωνίας, ουσιαστικά χωρίς ενημέρωση, αφήνοντας ξεκρέμαστους εκατοντάδες εργαζόμενους γονείς που δεν ήξεραν τι να κάνουν με τα παιδιά τους.

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας για το Δ.Σ. της 4ης Ιουνίου:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet