Τραυματισμός δίχρονου στον 3ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Νέας Ιωνίας – Καταγγελίες των γονιών για παρατημένα προαύλια
Νέα Ιωνία

Τραυματισμός δίχρονου στον 3ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Νέας Ιωνίας – Καταγγελίες των γονιών για παρατημένα προαύλια

Ένα δίχρονο αγοράκι τραυματίστηκε στο κεφάλι, μετά από πτώση στο προαύλιο του 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Ιωνίας, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Βρεφονιαπιακών Σταθμών του Δήμου. Οι γονείς υποστηρίζουν ότι έχουν επανειλημμένως ενημερώσει το ΚΕΒΡΕΦΟ (Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής του Δήμου Νέας Ιωνίας) για την «απαράδεκτη κατάσταση» που επικρατεί στα προαύλια των συγκεκριμένων δομών, ενώ ανάλογες ενημερώσεις έχουν γίνει και από τις προϊσταμένες των παιδικών σταθμών, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Στην περίπτωση του 3ου βρεφονηπιακού σταθμού οι γονείς τονίζουν ότι ενώ έχει αγοραστεί τάπητας για το προαύλιο, αυτός δεν έχει τοποθετηθεί εδώ και τρία χρόνια, παρά τις οχλήσεις τους προς τον Δήμο, με τη δικαιολογία πως πρέπει πρώτα να φτιαχτεί σωστά η αυλή. Κάτι που βρίσκουν σωστό και οι ίδιοι οι γονείς, μόνο που ορισμένοι… συζητούν το συγκεκριμένο θέμα από… προ covid εποχές.

«Τόσα χρόνια οι δημοτικές αρχές, τόσο η τωρινή, όσο και η προηγούμενη, επικαλούνται την έλλειψη κονδυλίων, και γι’ αυτό δε φτιάχνουν τα σχολεία των παιδιών μας. Να πάνε να ζητήσουν από το κράτος αυτά που τους χρωστάει θα πούμε εμείς» τονίζει ο Σύλλογος Γονέων, απαιτώντας από τη διοίκηση του δημάρχου Παναγιώτη Μανούρη να φτιάξει τα προαύλια των σχολείων των παιδιών και τις παιδικές χαρές του Δήμου.

Η αναλυτική ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Βρεφονιαπιακών Σταθμών Δήμου Νέας Ιωνίας:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet