Επιστρέφει ανανεωμένη η Κάρτα Δημότη Παπάγου – Χολαργού
Επιχειρήσεις – Αγορά

Επιστρέφει ανανεωμένη η Κάρτα Δημότη Παπάγου – Χολαργού

Την επανεκκίνηση του προγράμματος της Κάρτας Δημότη ανακοίνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και ήδη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, περισσότερες από 80 επιχειρήσεις παροχής αγαθών και υπηρεσιών έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και πραγματοποιούν εκπτώσεις-προσφορές για τους κατόχους της κάρτας.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και οι προσφορές τους παρουσιάζονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Δήμου. Οι δημότες που επιθυμούν να αποκτήσουν την Κάρτα Δημότη μπορούν να κάνουν αίτηση με δύο τρόπους:

  1. Ηλεκτρονικά στο [email protected] επισυνάπτοντας τα ακόλουθα στοιχεία: ταυτότητα και τις δυο όψεις, φωτογραφία τύπου ταυτότητας, ακριβή διεύθυνση κατοικίας (οδός, αριθμός Τ.Κ.) και τηλέφωνο επικοινωνίας.
  2. Με προσέλευση στο δημαρχείο, στο γραφείο δημοτολογίου από 08.00 έως 13.00 (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Πληροφορίες, ερωτήματα ή και παράπονα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην Κάρτα Δημότη, της οποίας κάτοχοι είναι περισσότεροι από 2.000 δημότες, μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας μια απλή ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου

Με την ένταξη μιας επιχείρησης στην Κάρτα Δημότη παρέχεται δωρεάν προβολή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου (από το πεδίο «Κάρτα Δημότη – Οι Επιχειρήσεις που συμμετέχουν»), των ηλεκτρονικών πληροφοριακών πινακίδων που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ με τη μαζική αποστολή newsletters από τον Δήμο, οι δημότες και οι κάτοικοι θα ενημερώνονται άμεσα για τα νέα και τις δράσεις των επιχειρήσεων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet