Δένδρο καταπλάκωσε και σκότωσε δημοτικό υπάλληλο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Φωτογραφία: protothema.gr
Κοινωνία

Δένδρο καταπλάκωσε και σκότωσε δημοτικό υπάλληλο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας, τον οποίο καταπλάκωσε δένδρο στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Αργυρόκαστρου, στον Παπάγο. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για το συμβάν λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου και έσπευσε στο σημείο με 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα.

Τον άτυχο άνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες από το iefimerida.gr, παρέλαβε ασθενοφόρο και τον έχει μεταφέρει στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το θύμα πιθανότατα έκανε κάποιες εργασίες στο δένδρο που τον καταπλάκωσε.

Νεότερη ενημέρωση

Δημοτικός υπάλληλος το θύμα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το θύμα ήταν 47χρονος δημοτικός υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας, που εκτελούσε εργασίες κοπής του δένδρου μέσα σε σχολικό συγκρότημα.

Για το τραγικό συμβάν ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, στην οποία και αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος εργαζόταν στην υπηρεσία πρασίνου και έχασε την ζωή του εν ώρα εργασίας.

Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και στους δημότες, εργατικός, που ξεχώριζε για την ευαισθησία του, την προθυμία και την αφοσίωσή του στο έργο που επιτελούσε.

Είναι οδυνηρό να αποχαιρετούμε έναν ευσυνείδητο εργαζόμενο, έναν άνθρωπο, με σημαντική προσφορά στο Δήμο μας, που επιτελούσε με αυταπάρνηση τα καθήκοντά του.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Νεότερη ενημέρωση 15:20

Εργατικό έγκλημα χαρακτηρίζει το συμβάν η Λαϊκή Συσπείρωση

Εργατικό έγκλημα χαρακτηρίζει το συμβάν η Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία σημειώνει ότι, στην ανακοίνωσή της, ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι οφείλεται στην έλλειψη μέτρων ασφάλειας και προστασίας των εργαζομένων.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου Χολαργού εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος του εργατικού εγκλήματος που συνέβη σήμερα το πρωί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου. Δηλώνουμε επίσης της αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας σε ό,τι χρειαστεί η οικογένεια.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το έγκλημα αυτό οφείλεται στην έλλειψη μέτρων ασφάλειας και προστασίας των εργαζομένων.

Δηλώνουμε, επίσης, τη στήριξή μας στο σωματείο εργαζομένων του Δήμου Παπάγου Χολαργού, καθώς θα είμαστε δίπλα τους σε οποιαδήποτε αγωνιστική πρωτοβουλία και κινητοποίηση αποφασίσουν, ζητώντας όλα τα αναγκαία μέτρα για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet