Στις «Ημέρες Περικλέους» βρέθηκε ο Τάσος Μαυρίδης
Κοινωνία

Στις «Ημέρες Περικλέους» βρέθηκε ο Τάσος Μαυρίδης

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θεσμού «Ημέρες Περικλέους» το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε το «Βραβείο Περικλέους» στον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, από τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο, ενώ τη βραδιά έκλεισε ο 10χρονος διαπρεπής και βραβευμένος σολίστ πιάνου Στέλιος Κερασίδης που μάγεψε το κοινό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός από τον κ. Μαυρίδη, οι υπουργοί Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Βύρων Πολύδωρας και ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος.

Το «παρών» έδωσαν και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι αντιπεριφερειάρχες Λουκία Κεφαλογιάννη και Γιάννης Κεχρής, οι δήμαρχοι: Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλος, Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης, πολλά άλλα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκατοντάδες πολίτες.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς: «Είχα τη χαρά να συμμετέχω σε μια εξαιρετική εκδήλωση, προσκεκλημένος του φίλου και συναδέλφου δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον δήμαρχο γι’ αυτήν την πρωτοβουλία. Όσοι βρεθήκαμε στην εκδήλωση συγκινηθήκαμε και αισθανθήκαμε εθνικά υπερήφανοι κατά τη βράβευση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου διότι σε μια περίοδο που η πατρίδα μας δέχεται απειλές οι άντρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεών μας είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προασπίσουν την εθνική μας ακεραιότητα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet