Έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. Παπάγου – Χολαργού για το Μακεδονικό ζητεί ο Κ. Τίγκας
Πολιτική

Έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. Παπάγου – Χολαργού για το Μακεδονικό ζητεί ο Κ. Τίγκας

Την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού ζητεί ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού με αφορμή τις εξελίξεις στο Μακεδονικό ζήτημα και με θέμα την έκδοση ψηφίσματος υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Σε σχετική επιστολή που απέστειλε στον δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο ο κ. Τίγκας σημειώνει:

Κύριε δήμαρχε,

Μετά τις σοβαρές και καταιγιστικές εξελίξεις στο ύψιστης εθνικής σημασίας ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, σας καλούμε να συγκαλέσετε άμεσα, έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, με προτεινόμενη ημερομηνία την 18η Ιουνίου 2018, με μόνο θέμα την έκδοση ψηφίσματος υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων είναι να σεβαστούν και να λάβουν υπόψη τους όλα τα πολιτικά κόμματα, αλλά πρωτίστως η κυβέρνηση, την εκπεφρασμένη βούλησή της.

Χρέος όλων μας είναι να θωρακίσουμε την Αλήθεια και να προασπίσουμε την ιστορία και την ταυτότητά μας, τον πολιτισμό μας και πάνω από όλα τη Μακεδονία μας.

Οφείλουμε να δράσουμε ενωμένοι, με τρόπο αποφασιστικό και με αίσθημα πατριωτικής ευθύνης να υπερασπιστούμε τα εθνικά συμφέροντά μας.

Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειες σας, ενέργειες που ο θεσμικός σας ρόλος επιβάλει να κάνετε τάχιστα. Αναμένουμε.

Παπάγου, 15 Ιουνίου 2018

Κώστας Τίγκας

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης  

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet