Δήμος: Μεγάλη πρόοδος για τους πυλώνες, με έργα και όχι με φωτογραφίες
Ποιότητα Ζωής

Δήμος: Μεγάλη πρόοδος για τους πυλώνες, με έργα και όχι με φωτογραφίες

Για μεγάλη πρόοδο που επιτυγχάνεται καθημερινά στο ζήτημα των πυλώνων της ΔΕΗ που βρίσκονται εντός του οικιστικού ιστού της Νέας Πεντέλης κάνει λόγο ο Δήμος Πεντέλης, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Συμπολιτεία (δημοσίευμα Συνάντηση Συμπολιτείας με Γ. Καραμέρο για τους πυλώνες στη Ν. Πεντέλη).

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η δημοτική Αρχή προχωρά με έργα και όχι με φωτογραφίες

Το πόσο σημαντικό είναι το θέμα της μεταφοράς των πυλώνων υψηλής τάσης της ΔΕΗ εκτός οικιστικού ιστού στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Πεντέλης και για τον βαθμό σοβαρότητας και αποτελεσματικότητας που το χειρίζεται ο δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης και η δημοτική Αρχή, αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος.

Αξίζει για άλλη μία φορά να αναφέρουμε πως η μεγάλη πρόοδος που καθημερινά επιτυγχάνεται στο θέμα, οφείλεται και στην υπευθυνότητα αντιμετώπισης του θέματος από την περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου, συνεπικουρούμενη από τους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες και τα στελέχη της υπηρεσίας.

Ευχαριστούμε τη Συμπολιτεία η οποία έστω και καθυστερημένα δίνει την ευκαιρία και μέσα από τη δική της ανακοίνωση να παρουσιαστεί η μεγάλη πρόοδος που συντελέστηκε στην επίλυση του συγκεκριμένου θέματος και η οποία πρόοδος προφανώς, ήταν αποτέλεσμα των ενεργειών της διοίκησης Στεργίου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet