Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων
Κοινωνία

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2015 έκοψε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου το Α΄ ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στον χαιρετισμό του ανέφερε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «Εδώ και σε όλα τα ΚΑΠΗ, σε όλους τους κόλπους της ανθρωπιάς είναι ανάγκη να κυριαρχεί ο Θεός και θα επικαλεστώ και πάλι αυτό που θεωρώ βάση στη λειτουργία μου “Άνθρωπος η απάντηση στην όποια ερώτηση”. Εάν αφήσουμε τον άνθρωπο έξω απ΄ ό,τι κάνουμε και τον ξεχάσουμε, παλάτια να κάνουμε, αποτύχαμε. Με αυτή τη σκέψη είμαι ευτυχισμένος γιατί και στην Πεντέλη πριν από είκοσι χρόνια και στα Μελίσσια πριν από τέσσερα βρήκα ανθρώπους ικανούς, έτοιμους να προσφέρουν ανιδιοτελώς».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Άγγελος Παλαιοδήμος, οι τοπικοί αντιδήμαρχοι Πεντέλης και Νέας Πεντέλης, Ιωάννης Ζώης και Λευτέρης Κοντουλάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καίτη Μασμανίδου, Τίτσα Κυβέλου, Ελευθέριος Κιτσούλης, οι τοπικοί σύμβουλοι Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Ειρήνη Βλάχου, Σούλα Καπράλου, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ Αγνή Ζώη, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Μελισσίων Κική Μπάρα, ο υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Τόιλος, η πρώην αντιδήμαρχος Πεντέλης Γλυκερία Τσαντή, οι κ.κ. Παναγιώτης Γκατζόλης και Γιώτα Τσινού.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet