Δημοτική Συμμαχία Πεντέλης: Λειτουργικό πλεόνασμα 820.000 ευρώ κ. δήμαρχε; Ώρα για δωρεάν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς!
Κοινωνία

Δημοτική Συμμαχία Πεντέλης: Λειτουργικό πλεόνασμα 820.000 ευρώ κ. δήμαρχε; Ώρα για δωρεάν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς!

Με αφορμή την αναγγελία του Δήμου Πεντέλης περί λειτουργικού πλεονάσματος 820.000 ευρώ, η παράταξη Δημοτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, κάνει λόγο «για εσπευσμένη, πρόχειρη, με προσωρινά στοιχεία, λαϊκιστικού περιεχομένου ανακοίνωση».

Στη συνέχεια η παράταξη αναφέρει ότι «η δήμαρχος, θέλοντας προφανώς να δικαιολογήσει την βιομηχανία των υπεργολαβιών και ιδιωτικοποιήσεων πανηγυρίζει για πλεονάσματα, ρίχνοντας ταυτόχρονα και βέλη προς τα πίσω» ενώ προσθέτει ότι «την έχουμε καλέσει επανειλημμένα να εγκαταλείψει αυτήν την αντιεπιστημονική πολιτική των αποσπασματικών προσεγγίσεων και αν θέλει να μιλήσουμε σοβαρά, πρέπει αντί για φωτοβολίδες, να συνεννοηθούμε για ποιους κωδικούς μιλάμε, να δούμε τα οικονομικά στο σύνολό τους, για να μιλάμε την ίδια γλώσσα».

Επιπροσθέτως, η Συμμαχία απευθυνόμενη στη δημοτική αρχή τονίζει ότι «τους παραδόθηκε ένας Δήμος οικονομικά εύρωστος σε απόλυτα μεγέθη, με μηδενικές οφειλές, αφού ξεπλήρωσε στην οκταετία εκατομμύρια ευρώ, και ένας από τους πιο υγιείς σε συγκριτικά μεγέθη Δήμους της χώρας» συμπληρώνοντας ότι «ήταν άρτια οργανωμένος διοικητικά, αλλά και στις οικονομικές υπηρεσίες του. Δεν χρειάσθηκε να κάνετε τίποτα. Με τον αυτόματο πηγαίνει!».

Τέλος, η παράταξη υπογραμμίζει:

«Ας δεχτούμε καλοπροαίρετα αυτό που ισχυρίζεται η δήμαρχος. Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό για δωρεάν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς κ. Κεχαγιά, όπως αποφάσισε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της 30ής Ιουνίου 2020 και για δωρεάν αθλητικές (κολυμβητήρια – τένις κ.ά.) και πολιτιστικές παροχές».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet