Δ. Στεργίου: «Να ενισχύσετε το Α.Τ. Πεντέλης κ. Κικίλια»
Κοινωνία

Δ. Στεργίου: «Να ενισχύσετε το Α.Τ. Πεντέλης κ. Κικίλια»

Με αφορμή ληστεία και τραυματισμό κατοίκου Πεντέλης το πρωί της Δευτέρας 3 Νοεμβρίου (βλέπε δημοσίευμα Πυροβόλησαν και λήστεψαν δικηγόρο στην Πεντέλη) ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης απευθύνει αίτημα προς τον υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια για ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ένοπλη ληστεία στην Πεντέλη και αίτημα προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Bασίλη Κικίλια

Στο έρμαιο ληστών και εγκληματικών συμμοριών βρίσκονται οι περιοχές του Δήμου Πεντέλης.

Ειδικότερα τον τελευταίο χρόνο οι ανυπόστατες φήμες για μετακίνηση του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης για δημιουργία κέντρου Αλλοδαπών, σε συνδυασμό με την τεράστια έκταση ανάπτυξης του Δήμου, το αραιοκατοικημένο της περιοχής καθώς και η εύκολη διαφυγή των εγκληματιών στις γύρω πλαγιές του Πεντελικού βουνού, έχουν σαν συνέπεια καθημερινά να ληστεύονται σπίτια και να πανικοβάλλονται πολίτες και γενικότερα το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη, που οφείλει το κράτος να εμπεδώνει να έχει χαθεί.

Σήμερα το πρωί για μία ακόμη φορά, ληστές λήστεψαν και πυροβόλησαν δημότη της πόλης.

Ο Δήμος Πεντέλης δηλώνει ότι: «Η ευθύνη για την κατάντια στην ασφάλεια της Πεντέλης βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την Πολιτεία η οποία πρέπει να λάβει τα μέτρα της».

Οι Πεντελιώτες αγανακτισμένοι δηλώνουμε ότι: «Η ανοχή μας σταματάει εδώ. Παρακαλούμε προσωπικά τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Bασίλη Κικίλια να επέμβει και να ενισχύσει το Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης

Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet