«Καλή σχολική χρονιά» και… παρεμβάσεις από την Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

«Καλή σχολική χρονιά» και… παρεμβάσεις από την Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης

Η Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης εύχεται στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Πεντέλης καλή σχολική χρονιά.

Στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην καλή λειτουργία των σχολικών μονάδων, η Ένωση πρόκειται να καταγράψει τις όποιες ελλείψεις και δυσλειτουργίες υπάρχουν στα σχολεία του Δήμου και να προβεί στις απαραίτητες παρεμβάσεις προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως αναφέρει στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πεντέλης εύχονται στο εκπαιδευτικό προσωπικό, τους γονείς και σε όλους τους μαθητές του Δήμου μας, καλή δύναμη σε όλη τη σχολική χρονιά 2015 – 2016.

Μια σχολική χρονιά που ξεκινά μέσα στις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα αλλά και ο καθένας από μας, με ακόμη μικρότερους προϋπολογισμούς για λειτουργικές δαπάνες στα σχολεία, με λιγότερους εκπαιδευτικούς, με περισσότερους μαθητές ανά τάξη.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων των σχολείων του Δήμου Πεντέλης, σε συνεργασία με τους συλλόγους του κάθε σχολείου και τους διευθυντές, θα ενημερωθεί και θα καταγράψει άμεσα το επόμενο χρονικό διάστημα τις όποιες ελλείψεις και δυσλειτουργίες υπάρχουν στα σχολεία της πόλης μας προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες παρεμβάσεις προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για την ανάδειξη και την αντιμετώπισή τους.

Ευχόμαστε, η διάθεση για παραγωγική και ευχάριστη εργασία να μη λείψει ούτε φέτος από κανέναν, παρά τα όποια προβλήματα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Καλούμε τους γονείς μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζει ο καθένας, με πνεύμα συλλογικότητας και αλληλεγγύης να δραστηριοποιηθούν στους συλλόγους του σχολείου που φοιτά το παιδί τους, έτσι ώστε όλοι μαζί με περισσότερη δύναμη να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο επίπεδο μόρφωσης για τα παιδιά μας μέσα από το δημόσιο σχολείο.

Καλή πρόοδο στους μαθητές,

Καλή δουλειά στους εκπαιδευτικούς,

Καλή δύναμη στους γονείς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet