Κ. Χριστόπουλος: Η κ. Φ. Μαρκαντώνη πρέπει να καταλάβει ότι οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης δεσμεύουν το Δ.Σ
Κοινωνία

Κ. Χριστόπουλος: Η κ. Φ. Μαρκαντώνη πρέπει να καταλάβει ότι οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης δεσμεύουν το Δ.Σ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης, Κώστας Χριστόπουλος, γνωστοποιεί στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ότι η έμμισθη αντιδήμαρχος Φωτεινή Μαρκαντώνη αρνείται να υπακούσει την απόφαση της Ένωσης, η οποία εδώ και 10 μήνες ζητά την παραίτησή της.

Ειδικότερα, ο κ. Χριστόπουλος αναφέρει στην ανακοίνωση του προς τον πρόεδρο του Δ.Σ.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφαση της από 11/12/2019 Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης για αίτημα παραίτησης από το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων προς την κ. Φωτεινή Μαρκαντώνη, καθώς κατόπιν της εκλογής της στο Δ.Σ., ανέλαβε έμμισθη αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νεολαίας και πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής, αλλά και την απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης στις 11/12/2019, συντρέχει ηθικό ασυμβίβαστο το οποίο μάλιστα επιτείνει η απουσία αντιδημάρχου Παιδείας, όντας η πρόεδρος ΔΕΠ και έμμισθη αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νεολαίας δέκτης αιτημάτων και ελέγχου από την Ένωση Γονέων στο Δ.Σ. της οποίας επίσης μετέχει!

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, ως ανώτατο όργανο, δεσμεύουν το Δ.Σ., ωστόσο η κ. Μαρκαντώνη μέχρι σήμερα δεν την εισακούει, συνεισφέροντας έτσι στην απαξίωση του θεσμού και του ρόλου της Ένωσης Γονέων του Δήμου μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet