Πεντέλη εν Δράσει: Ανεπαρκής η διοίκηση απέναντι στη σχολική κοινότητα
Κοινωνία

Πεντέλη εν Δράσει: Ανεπαρκής η διοίκηση απέναντι στη σχολική κοινότητα

“Ανεπαρκή έως ανύπαρκτη” σε ότι αφορά τα προβλήματα της σχολικής κοινότητας χαρακτηρίζει τη δημοτική Αρχή Πεντέλης η παράταξη Πεντέλη εν Δράσει, με επικεφαλής τον Αντώνη Φειδοπιάστη. Όπως αναφέρει, ο δήμαρχος περιορίζεται σε τακτικές, αλλά “χωρίς κανένα νόημα” συναντήσεις με τους διευθυντές των σχολείων, αφού τα προβλήματα παραμένου και διογκώνονται.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Ανεπαρκής έως ανύπαρκτη η Δημοτική αρχή απέναντι στην σχολική κοινότητα

Μία συνάντηση άνευ ουσίας κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα με τους διευθυντές των σχολείων και τους συλλόγους γονέων χωρίς κανένα νόημα, αφού το μόνο που γίνεται είναι μια ανακύκλωση των προβλημάτων από την πλευρά των διευθυντών και των γονέων και από την άλλη η “καραμέλα” από τον κ. Στεργίου ότι δεν υπάρχουν χρήματα, με αποτέλεσμα τα σχολεία να έχουν σοβαρές ελλείψεις σε λειτουργικά (μελάνια, χαρτικά, καθαριστικά) και σε πολλά από αυτά να συνεισφέρουν οικονομικά οι γονείς.

Κορύφωση των προβλημάτων η κατάληψη στο Λύκειο Μελισσίων.

Κατά επανάληψη η διεύθυνση του σχολείου έχει επισημάνει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την ασφάλεια του κτηρίου και των μαθητών και έχει ζητήσει από τη δημοτική Αρχή βοήθεια, αλλά τελικά η απάντηση είναι “αναμείνατε στο ακουστικό σας”.

Ένα μεγάλο μέρος από την κρατική επιχορήγηση που διαχειρίζονται οι Σχολικές Επιτροπές πάνε σε ρυθμίσεις χρεών ΔΕΚΟ, λόγω κακής διαχείρισης από τους προηγούμενους προέδρους των διοικήσεων ΣτεργίουΓραφάκου.

Ούτε λόγος βέβαια από τον κ. Στεργίου για το ποσοστό που δικαιούνται τα σχολεία από το ΦΗΧ (ανταποδοτικά τέλη της ΔΕΗ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet