Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης: Να καταβληθεί άμεσα το επίδομα των 176 ευρώ
Κοινωνία

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης: Να καταβληθεί άμεσα το επίδομα των 176 ευρώ

Να «καταβληθεί το επίδομα των 176 ευρώ» ζητεί από τη δήμαρχο Δ. Κεχαγιά ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης, ο οποίος τονίζει ότι τα χρήματα που διεκδικεί είναι δεδουλευμένα.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος αναφέρει:

«Μετά την πρώτη συνάντηση που πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ. του Σωματείου των εργαζομένων με τη δήμαρχο προέκυψε ότι: Αναφορικά με την καταβολή του πολυπόθητου, αλλά και πολύπαθου επιδόματος των 176 ευρώ, παρά τη δέσμευσή της, όχι μόνο κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και στη συνάντηση που έγινε παλαιότερα και συγκεκριμένα στις 23 Ιανουαρίου 2021 με τους εργαζόμενους έως και σήμερα δεν έχει δοθεί τίποτα σε κανέναν εργαζόμενο (παρά τη διαβεβαίωσή της ότι εκκρεμεί μόνο το διαδικαστικό κομμάτι της καταβολής).

Ο Σύλλογος Εργαζομένων, έχοντας ως πρωταρχικό του στόχο, εδώ και αρκετά χρόνια, τη διεκδίκηση αυτού του επιδόματος, σε επανειλημμένες συναντήσεις με την διοίκηση δεν έλαβε ουδέποτε σαφείς απαντήσεις, τουναντίον γινόμασταν «μπαλάκι» από τον έναν αρμόδιο στον άλλο, μιας και η ίδια η δήμαρχος δεν είχε εξαρχής την πρόθεση να πάρει την απαραίτητη πολιτική απόφαση για την καταβολή του συγκεκριμένου επιδόματος.

Καλούμε τη παρούσα διοίκηση, όπως είχαμε κάνει στο παρελθόν και με προηγούμενες διοικήσεις, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (παραίτηση του Δήμου από την αναίρεση που έγινε στον Άρειο Πάγο κ.λπ.), κάτι για το οποίο άλλωστε  είχατε δεσμευτεί, έτσι ώστε να δοθεί λύση σε αυτό το χρόνιο, αλλά και δίκαιο αίτημά μας. Τα λεφτά τα οποία διεκδικούμε είναι λεφτά δεδουλευμένα και κυρίως δικαιούμενες αποδοχές εργαζόμενων που στην πλειοψηφία τους είναι και δημότες.

Κυρία δήμαρχε, απαιτούμε τη λήψη πολιτικής απόφασης, κάτι που έχουν πράξει και αρκετοί άλλοι δήμαρχοι, σε άλλους Δήμους, μη φοβούμενοι τις “τυχόν” συνέπειες. Απαιτούμε επιτέλους να φανείτε συνεπής στις επανειλημμένες δεσμεύσεις σας ως προς την άμεση καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ, προς τους εργαζομένους… έστω και τώρα. Δεν ανεχόμαστε άλλη κοροϊδία πλέον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet