Το βιβλίο «Για ένα νέο πολιτικό σύστημα» παρουσιάστηκε στα Μελίσσια
Κοινωνία

Το βιβλίο «Για ένα νέο πολιτικό σύστημα» παρουσιάστηκε στα Μελίσσια

Το βιβλίο του πρώην υπουργού Γεωργίου Ι. Σούρλα «Για ένα νέο πολιτικό σύστημα» παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Η δράση τελούσε υπό την αιγίδα του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, ο οποίος χαιρέτισε την έκδοση του βιβλίου σημειώνοντας ότι «…φως και ηλιαχτίδα σε όλη αυτή τη σκοτεινιά αποτέλεσε μια μένα το βιβλίο αυτό και όπως είπε και ο Ισοκράτης, από τις δημόσιες φροντίδες να αποχωρίσεις όχι πιο πλούσιος, αλλά με μεγαλύτερη φήμη, γιατί ο έπαινος του λαού είναι ανώτερος από τα χρήματα…».

Για το βιβλίο και την αναβάθμιση του πολιτικού συστήματος μίλησαν επίσης ο δικηγόρος και πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Ιωάννης Μιχελάκης και ο συγγραφέας του βιβλίου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας.

Την παρουσίαση του βιβλίου παρακολούθησαν, επίσης, ο πρ. πρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Κατσαρός, ο πρ. υπουργός Απόστολος Ανδρεουλάκος, ο πρ. υπουργός Αντώνης Φούσας, ο πρόεδρος Αεροπορικής Ακαδημίας Ελλάδος, Νικόλαος Νόκας, ο αρχιπλοίαρχος Π.Ν. ε.α. Αθανάσιος Λυμπέρης, ο ταξίαρχος Δημήτριος Τσοκάνας, ο σμήναρχος Γεώργιος Τριάντης, ο πρ. δήμαρχος Αμαρουσίου Παναγιώτης Τζανίκος, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων, Σεβαστός Βορέας, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, Ελευθέριος Κιτσούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Ζώης και Παναγιώτης Μούστρης – πρόεδρος ΟΠΑΘ Δήμου Πεντέλης, ο αντιπρόεδρος ΟΠΑΘ, Βασίλης Λάζος, το μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ Γιώτα Τσινού, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αποφασίστηκε ομόφωνα από το πάνελ και το ακροατήριο η έκδοση ανακοίνωσης – ψηφίσματος και κοινοποίησή της στον πρωθυπουργό, στους αρχηγούς των κομμάτων και στα Μέσα Ενημέρωσης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet