Τρεις τραυματίες από τη φωτιά στην Πεντέλη – Το ένα περιστατικό είναι σοβαρό
Κοινωνία

Τρεις τραυματίες από τη φωτιά στην Πεντέλη – Το ένα περιστατικό είναι σοβαρό

Τρεις ασθενείς έφτασαν στην εφημερία του νοσοκομείου «Γεννηματάς» με προβλήματα από τη φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη. Και οι τρεις ασθενείς αφορούσαν την Πλαστική Χειρουργική, με το πιο σοβαρό περιστατικό να αφορά άνδρα 54 ετών που χρειάστηκε να εισαχθεί στη Μονάδα Εγκαυμάτων. Ο συγκεκριμένος ασθενής έχει εκτεταμένα εγκαύματα συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 60% της ολικής επιφάνειας σώματος, κυρίως επιπολής και κατά τόπους εν τω βάθει μερικού πάχους, που αφορούσαν το πρόσωπο, άνω και κάτω άκρα άμφω, και κορμό. Η κατάστασή του είναι σταθερή.

Επίσης, μία 28χρονη από την περιοχή της Πεντέλης προσήλθε λόγω εισπνοής καπνού, και μετά τη διενέργεια των ενδεδειγμένων βάσει πρωτοκόλλου εξετάσεων και παρακλινικού ελέγχου, αποφασίστηκε η διακομιδή στο Γ.Ν. «Σωτηρία» για πνευμονολογική εκτίμηση λόγω της φύσης του εισπνευστικού εγκαύματος. Ωστόσο η ασθενής αρνήθηκε ενυπογράφως τη διακομιδή της με ΕΚΑΒ και ανέφερε ότι θα μεταβεί από τους συνοδούς της στο Γ.Ν. «Σωτηρία».

Επίσης, ένας 35χρονος προσήλθε με ΕΚΑΒ από την Πεντέλη λόγω θερμικών εγκαυμάτων εν τω βάθει μερικού πάχους συνολικής επιφανείας 18%, σε κεφαλή, ΑΡ βραχίονα, ΔΕ κνήμη, και ΑΡ κάτω άκρο. Έγινε σύσταση για εισαγωγή στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, ωστόσο ο ασθενής αρνήθηκε ενυπογράφως και θα προσέλθει σήμερα για επανεξέταση στο εξωτερικό ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet