Αντώνης Φειδοπιάστης: Τακτική του δημάρχου Πεντέλης Δ. Στεργίου το «διαίρει και βασίλευε!»
Πολιτική

Αντώνης Φειδοπιάστης: Τακτική του δημάρχου Πεντέλης Δ. Στεργίου το «διαίρει και βασίλευε!»

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διατύπωσε ο επικεφαλής της παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή» και υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης, Αντώνης Φειδοπιάστης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Ο κ. Φειδοπιάστης υποστήριξε ότι στη μέχρι σήμερα συμμετοχή του στα δημοτικά δρώμενα έχει υπερψηφίσει το 80% των θεμάτων που έχει φέρει προς εισήγηση η δημοτική αρχή, γεγονός που αποδεικνύει τη βούλησή του για συνεργασία και συναίνεση.

«Θα περάσει κάποιους κραδασμούς στην αρχή, αλλά θα ισορροπήσει το πράγμα», τόνισε σχετικά με τον νέο εκλογικό νόμο ο Αντώνης Φειδοπιάστης.

Ο ίδιος, αναφερόμενος γενικότερα στον «Κλεισθένη 1», σημείωσε ότι περίμενε μεγαλύτερη ενίσχυση της τοπικής εξουσίας, με ενισχυμένο ρόλο των τοπικών συμβουλίων, αλλά και την προώθηση αρκετών χωροταξικών αλλαγών.

Εν συνεχεία, ο κ. Φειδοπιάστης κατηγόρησε τον δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου, ότι ακολουθεί εδώ και οκτώ χρόνια την τακτική του «διαίρει και βασίλευε», με αποτέλεσμα να μην έχει επέλθει ουσιαστική συνένωση στον νέο Καλλικρατικό Δήμο.

«Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουν γίνει στον Δήμο μας», υπογράμμισε ο Αντ. Φειδοπιάστης, κατηγορώντας παράλληλα για «βάρβαρο τρόπο άσκησης κοινωνικής πολιτικής» το νυν δήμαρχο Πεντέλης.

Η συνέντευξη του κ. Αντώνη Φειδοπιάστη στον «Επικοινωνία 94FM

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet