Εισαγγελική παραγγελία για τον δήμαρχο
Πολιτική

Εισαγγελική παραγγελία για τον δήμαρχο

Eισαγγελική παραγγελία, με την οποία καλείται ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης να δώσει τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου που ζητεί η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ-ΠΕΝΤΕΛΗ, ενημερώνει ότι έλαβε ο συνδυασμός του κ. Μανώλη Γραφάκου.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

Ο κ. Στεργίου αποκρύπτει την τραγική οικονομική κατάσταση που έχει φέρει τον Δήμο με την απόφασή του να μην εισπράττει 1.000.000 ευρώ τον χρόνο από τράπεζες και super market.

Λάβαμε εισαγγελική παραγγελία με την οποία καλείται ο κ. Στεργίου να μας δώσει τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου που ζητάμε.

Ο κ. Στεργίου, με αστεία και φθηνά τερτίπια, αρνείται να μας δώσει, όπως οφείλει, οικονομικά στοιχεία που έχουμε ζητήσει από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Κατανοούμε τη δύσκολη θέση του.

Η οικονομική κατάσταση του Δήμου, με την επιλογή του να μην εισπράττει από Τράπεζες και super market, 1.000.000 ευρώ τον χρόνο, έχει φέρει τον Δήμο σε οικονομικό αδιέξοδο:

  • Έχει δημιουργήσει νέες υποχρεώσεις 1,5 εκατ. ευρώ τους τελευταίους 18 μήνες.
  • Έχει ελλειμματικό πλασματικό προϋπολογισμό για το 2014, 1,5 εκατ. ευρώ και προσπαθεί με αστειότητες να κάνει προεκλογικές δαπάνες το πρώτο εξάμηνο του 2014, σε βάρος του δευτέρου εξαμήνου (φυσικό να μην τον ενδιαφέρει, διότι ξέρει ότι δεν θα είναι δήμαρχος).
  • Δεν υπάρχουν στο ταμείο του Δήμου, ποσό 1,5 εκατ. ευρώ από το τέλος 0,50 και τα έσοδα από τη ΣΑΤΑ.

Αυτή την τραγική κατάσταση που έχει φέρει τον Δήμο με τις επιλογές του προσπαθεί να αποκρύψει. Λογαριάζει όμως χωρίς τον εισαγγελέα, ο οποίος, μετά από αίτησή μας, τον καλεί να μας χορηγήσει τα οικονομικά στοιχεία που ζητάμε με εισαγγελική παραγγελία που καταθέσαμε σήμερα στον Δήμο.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού Συμπολιτεία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet