Μ. Γραφάκος: «Η Πεντέλη χρειάζεται νέο όραμα και νέα προοπτική»
Πολιτική

Μ. Γραφάκος: «Η Πεντέλη χρειάζεται νέο όραμα και νέα προοπτική»

Ο συνδυασμός ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Μελίσσια – Νέα Πεντέλη – Πεντέλη, με υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Γραφάκο, μετά τα αποτελέσματα του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τους δημότες που τον τίμησαν με την ψήφο τους και καλεί όλους να τον στηρίξουν την Κυριακή 25 Μαΐου.

Οι πολίτες έστειλαν το μήνυμα για την αλλαγή σκυτάλης στον Δήμο

Μανώλης Γραφάκος: Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε σταθερότητα, νέο όραμα και νέα προοπτική. Την Κυριακή ο Δήμος μας θα γυρίσει σελίδα αφήνοντας πίσω το χθες

Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας, οδηγεί τους πολίτες στις κάλπες του δευτέρου γύρου, με ένα σαφές μήνυμα. Το συντριπτικό 56% περίπου της πόλης μας δεν εμπιστεύεται τον κ. Στεργίου και αναζητά μια νέα δημοκρατική ανεξάρτητη διοίκηση.

Το ποσοστό αυτό ξεπερνά το 60% στα αστικά κέντρα των Μελισσίων και της Νέας Πεντέλης, όπου ο κ. Γραφάκος και ο κ. Στεργίου ισοψήφισαν.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και τους διαβεβαιώνουμε ότι μετά τον Β΄ γύρο της 25ης Μαΐου η πόλη θα έχει μια νέα διοίκηση, με όραμα και σχέδιο για την πόλη και τους πολίτες.

Καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην ψηφοφορία και της επόμενης Κυριακής.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε την προσεχή Κυριακή να δώσουμε σταθερότητα, ένα νέο όραμα και μια νέα προοπτική για τον Δήμο μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet