Συμπολιτεία: Σκληρή απάντηση στη Ν. Κοσμοπούλου – Επιμένει στη σύγκληση Δ.Σ. για την αναθεώρηση του σχεδίου στα Μελίσσια
Πολιτική

Συμπολιτεία: Σκληρή απάντηση στη Ν. Κοσμοπούλου – Επιμένει στη σύγκληση Δ.Σ. για την αναθεώρηση του σχεδίου στα Μελίσσια

Σκληρή απάντηση της δημοτικής παράταξης Συμπολιτεία της τέως δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά προκάλεσε η (ανάλογα σκληρή) ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης όσον αφορά την πρωτοβουλία τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης να ζητήσουν συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για την αναθεώρηση του σχεδίου πόλης στα Μελίσσια.

Η παράταξη τονίζει ότι η δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου «κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, μιλώντας περί συμφερόντων και γκρίζων συμφωνιών» και «διαπιστώνει ότι για να μπορείς καλύτερα θα πρέπει να γνωρίζεις και καλύτερα τα πράγματα ενός Δήμου». Τέλος, επιμένει στη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα.

Η πλήρης ανακοίνωση της παράταξης Συμπολιτεία έχει ως εξής:

«“Ανούσια σύμπραξη συμφερόντων”, “γκρίζες συμφωνίες” και “εκδικητικές στρατηγικές”… είδε η κ. Κοσμοπούλου πίσω από την ανακοίνωση της Συμπολιτείας για την πρωτοβουλία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να ζητήσουν σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να διασωθούν οι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι του Δήμου Πεντέλης από την πρωτοφανή αδράνεια της δημοτικής αρχής.

Δεν είναι μόνο που η κ. Κοσμοπούλου χρησιμοποιεί την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου για να ασκεί τη μικροπολιτική της.

Ούτε που “κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια”, μιλώντας περί συμφερόντων και γκρίζων συμφωνιών.

Είναι που αποκαλύπτει ότι η διοίκησή της δεν είναι “ταγμένη να ενεργεί για το συμφέρον και την έννομη αντιμετώπιση του κάθε δημότη”, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, αλλά ταραγμένη, καθώς διαπιστώνει ότι για να μπορείς καλύτερα θα πρέπει να γνωρίζεις και καλύτερα τα πράγματα ενός Δήμου.

Σε κάθε περίπτωση, η κ. Κοσμοπούλου δεν έχει παρά να αποδεχθεί το αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο. Εκεί θα φανεί ποιος αποδεδειγμένα έχει προσφέρει κι εξακολουθεί να προσφέρει για το καλό της πόλης και ποιος, πολύ γρήγορα, αποδεικνύεται “μαθητευόμενος μάγος…”».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet