Παρούσα η Συμπολιτεία στην επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ. στην περιοχή
Πολιτική

Παρούσα η Συμπολιτεία στην επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ. στην περιοχή

Ο συνδυασμός της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης, Συμπολιτεία, κλήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία και συμμετείχε σε επίσκεψη κλιμακίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις δημοτικές κοινωνικές δομές του Δήμου.

Οι επισκέψεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας γίνονται σε όλους τους Δήμους της Αττικής στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος του κόμματος, όπως ενημερώνει  η παράταξη.

Στο κλιμάκιο από τη Νέα Δημοκρατία συμμετείχαν οι βουλευτές Χαράλαμπος Αθανασίου και Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Τάσος Γαϊτάνης και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Κατσιαούνος.

Την αντιπροσωπεία της Συμπολιτείας αποτελούσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Πεντέλης Νατάσα Κοσμοπούλου και Βλάσσης Σιώμος, οι τοπικοί σύμβουλοι Μελισσίων Νίκος Δροσάτος και Ντίνα Κολοβού και τα στελέχη Φώτης Φωτίου, Αιμιλία Λεονταρίτου και Γεωργία Παπαχρήστου.

Ωστόσο η επίσκεψη του κλιμακίου της Ν.Δ. έδωσε αφορμή στην παράταξη να «ξιφουλκήσει» και πάλι εναντίον της δημοτικής Αρχής του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, αναφέροντας στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Αποτελεί ερώτημα γιατί ο κ. Στεργίου δεν ενημέρωσε και τους άλλους δημοτικούς συνδυασμούς, όπως γίνεται σε κάθε πόλη. Φαίνεται ότι η πρακτική του χαμαιλέοντα, ν’ αλλάζει χρώματα ανάλογα με την προοπτική που έχουν τα κόμματα να έρθουν στην κυβέρνηση, τον οδήγησε στην ιδέα να πράξει το ίδιο κι εδώ, βγάζοντας τις σχετικές φωτογραφίες και χρησιμοποιώντας τες κατά το δοκούν. Κρίμα…

»Επειδή δεν υπήρχε καμία συνεργασία από πλευράς διοίκησης Στεργίου, συμφωνήθηκε η αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας να επισκεφθεί τις επόμενες μέρες τα γραφεία της Συμπολιτείας και να έχει ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet