Δ. Στεργίου: Βρείτε ουσιαστικότερα θέματα αντιπαράθεσης κ. Γραφάκο
Πολιτική

Δ. Στεργίου: Βρείτε ουσιαστικότερα θέματα αντιπαράθεσης κ. Γραφάκο

Για αμοιβές αιρετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που εξασφαλίζουν ένα «αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσής τους» ώστε να εξασφαλίζεται η «προσήλωσή» τους στα καθήκοντά τους κάνει λόγο ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, απαντώντας σε ανακοίνωση της παράταξης Συμπολιτεία σχετικά με δηλώσεις του για αυξήσεις των αμοιβών των αιρετών (Συμπολιτεία: Δεν είναι η ώρα να ζητάτε αυξήσεις του μισθού σας κ. Στεργίου).

Παράλληλα, κάνει… σύσταση προς τον επικεφαλής της Συμπολιτείας Μανώλη Γραφάκο να βρει πιο ουσιαστικά θέματα αντιπαράθεσης με τη διοίκηση, ώστε να είναι «πιο χρήσιμος στον Δήμο», όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Μικρός ο κόσμος, όλοι γνωριζόμαστε!

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΠΕΔΑ, ο επικεφαλής της παράταξης Αυτοδιοικητικό Κίνημα κ. Στεργίου μίλησε για τα αυτονόητα που αφορούν όλους τους αιρετούς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: την ύπαρξη αμοιβών για αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης των αιρετών, που εξασφαλίζει την προσήλωση στην αποστολή τους και παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και τις επιτροπές των Δήμων.

Η θέση αυτή εκφράζει -από την ΚΕΔΕ και τις ΠΕΔ έως το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο- το σύνολο της Αυτοδιοίκησης.

Συνιστούμε στον κ. Γραφάκο να βρει πιο ουσιαστικά θέματα αντιπαράθεσης στο πλαίσιο της αντιπολιτευτικής του τακτικής, ώστε να είναι πιο χρήσιμος και στην παράταξή του και στον Δήμο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet