Δ. Στεργίου-Καψάλης: Διοικούμε με συνεργασίες και εθελοντισμό
Πολιτική

Δ. Στεργίου-Καψάλης: Διοικούμε με συνεργασίες και εθελοντισμό

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η συνεστίαση του συνδυασμού Δημοτική Συμμαχία πραγματοποιήθηκε από τον δήμαρχο Πεντέλης και επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, τα αιρετά στελέχη, εκλεγμένα και μη, τους φίλους του συνδυασμού και πλήθος κόσμου, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, στο κέντρο «O Τέλης».

Ο δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής του συνδυασμού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο συνδυασμός μας Δημοτική Συμμαχία δομήθηκε στη συνεργασία τριών τοπικών πολιτικών φορέων του Ανεξάρτητου Κινήματος Πεντελικού, της Ανθρώπινης Πολιτείας και του Πεντέλη-Μελίσσια μαζί, κέρδισε τις εκλογές του 2014 και διοικεί τον καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης με απόλυτη επιτυχία και άριστη συνεργασία. Συγκεκριμένα ευχαριστώ τον Παπακωνσταντίνου Δημοσθένη (αντιδήμαρχο αναπληρωτή μου) και Τόλιο Νικόλαο για την συνεργασία στη δημιουργία της Δημοτικής Συμμαχίας, που έδειξε στην πράξη ότι μπορούμε να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου, αρκεί να υπάρχει βούληση το Εμείς για να μπει πάνω από το Εγώ ήδη για ενάμιση χρόνο περίπου.

»Στον αγώνα αυτό της καθημερινότητας προχωράμε αξιοποιώντας δύο σοβαρές παραμέτρους, τον εθελοντισμό και τη χορηγία και σας ευχαριστώ γιατί πολλές φορές και από το υστέρημά σας, στηρίζετε με προσφορά εργασίας ή υλικά, τον αγώνα αυτό. Ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη σας και τη στήριξή σας, συνεχώς επί πέντε θητείες δημαρχίας μου.

»…δεν ξεχνάμε ότι η Πεντέλη είναι η γενέτειρα του Παρθενώνα και της αξίζει η πρώτη αυτοδιοικητική και όχι μόνο θέση…».

Κλείνοντας, ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και δύναμη «για να ανταπεξέλθουμε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε», όπως ανέφερε. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Θερμοπυλών και καθηγούμενος Ιεράς Μονής Πεντέλης κ.κ. Ιωάννης Σακελλαρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης: ο πρόεδρος Εφετών Θεοχάρης Μπίρπος, οι καθηγητές Πανεπιστημίου Νίκος Κόλιας και Λευτέρης Παπακώστας, ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου, ο Ευάγγελος Χρόνης, μέλος Εκτελεστικού Συμβουλίου Κοινωφελούς Ιδρύματος  Ι.Σ. Λάτση, oι Πεντελιώτες επιχειρηματίες Βασίλης Τζάνος, Χρήστος Ντεμέης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Ιάκωβος Παπαγεωργίου, Μάριος Κυριάκου, Αθανάσιος Ψυχογιός, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής Φωτεινή Βρύνα και Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών –Γκιουλμπαξιωτών Ν. Ροδώνη Χρήστος Κάζος, ο πρόεδρος του Μικρασιατικού Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος» Γκιούλμπαξε Παναγιώτης Γκατζόλης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυκλαδιτών & Φίλων Νέας Πεντέλης Γεώργιος Σκιαδάς, ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων Νικόλαος Μαυρομμάτης, ο πρόεδρος του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων Κωνσταντίνος Αποστολίδης, ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Πεντέλης-Μπάσκετ Νίκος Χαρτοματζίδης, ο πρόεδρος του Νεοπεντελικού Α.Ο. Γεώργιος Τσεβάς, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαλητάδες Βασίλης Ζευγώλης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων Πεντέλης Νικόλαος Καμπέρης, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Πεντέλης Βασίλειος Δουκάκος, η περιφερειακή διοικήτρια των Rotary Ελλάδος Κατερίνα Κοτσαλή-Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μελισσίων «Η Μέλισσα» Ευάγγελος Παλαιοδήμος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα» Μπάμπης Μπουζάκης, ο πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Καλλιθέας-Πεντέλης Περικλής Γιαννιός και ο πρόεδρος του Συλλόγου  Φίλων Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας Ελευθέριος Κοντουλάκος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet