Πεντέλη εν Δράσει: Τα χρήματα των δημοτών μας πιάνουν τόπο…
Πολιτική

Πεντέλη εν Δράσει: Τα χρήματα των δημοτών μας πιάνουν τόπο…

Γρήγορα κινήθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πεντέλη εν Δράσει, Αντώνης Φειδοπιάστης, αναφορικά με τη πρόταση που έκανε, στη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, για την ορθολογικότερη διαχείριση των διαθεσίμων του Δήμου μέσω των ευκαιριών που προσφέρει το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, “μετά από πρωτοβουλία της δημοτικής μας παράταξης Πεντέλη Εν Δράσει και υλοποιώντας την πρόταση που κατέθεσε ο επικεφαλής Αντώνης Φειδοπιάστης στο πρόσφατο Δ.Σ. για την καλύτερη αξιοποίηση μέρους των ταμιακών διαθεσίμων του Δήμου, αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Κώστα Βαρλαμίτη και συζήτησε μαζί του την προοπτική συνεργασίας με το ΤΠΔ”.

Από πλευράς του προέδρου κ. Βαρλαμίτη, καθώς και του διευθυντή Εξυπηρέτησης ΟΤΑ κ. Κουτούκη υπήρξε εκτενής ενημέρωση για τις δράσεις του Ταμείου σε σχέση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

“Τα αποτελέσματα της συζήτησης ήταν άκρως θετικά και η απόδοση των χρημάτων του Δήμου μας θα έχουν 220% μεγαλύτερη απόδοση από ό,τι είχαν μέχρι σήμερα και χωρίς καθόλου κίνδυνο” καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet