Πολιτική εκδήλωση από την Κ.Ο. Αττικής ΚΚΕ στα Μελίσσια
Πολιτική

Πολιτική εκδήλωση από την Κ.Ο. Αττικής ΚΚΕ στα Μελίσσια

Εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις θα πραγματοποιηθεί από την Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της Ε.Π. Αττικής του ΚΚΕ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση, «με σύνθημα “Καμία ανοχή – Καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική. Υπάρχει άλλος δρόμος: Λαϊκή συμμαχία για τη λαϊκή εξουσία”, η Κ.Ο. Αττικής του ΚΚΕ αναπτύσσει μια πολύμορφη πολιτική δραστηριότητα στους εργασιακούς χώρους και στις γειτονιές όλων των δήμων της Αττικής.

»Στόχος να συζητήσει οργανωμένα με χιλιάδες εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες τα συμπεράσματα της πάλης ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου, της Ε.Ε. και της κυβέρνησης. Να συζητήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να δυναμώσει το εργατικό – λαϊκό κίνημα. Να δυναμώσει η συσπείρωση με το ΚΚΕ, που με συνέπεια και σταθερότητα προβάλλει ότι ο λαός μπορεί να απαλλαγεί από τα βάσανα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του στη δουλειά, στη μόρφωση, σ΄ όλους τους τομείς της ζωής του, με τον ίδιο στο τιμόνι της εξουσίας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet