Με άφθονη ρακή γιόρτασε ο Σύλλογος Κρητών «Η Αρετούσα»
Πολιτισμός

Με άφθονη ρακή γιόρτασε ο Σύλλογος Κρητών «Η Αρετούσα»

Τη Γιορτή της Ρακής διοργάνωσε ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα» την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις Β΄ Κατασκηνώσεις Ηλικιωμένων της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο οποίος και παρευρέθηκε, ανέφερε στον χαιρετισμό του ότι «Το να έχουμε στην πόλη μας έναν Σύλλογο, ο οποίος αντιπροσωπεύει στην περιοχή το ιερό και ευλογημένο νησί της Κρήτης, που από μόνο του είναι ένας θρύλος και μια ιστορία με αυτά που έχει διαδραματίσει ιδίως στο πλαίσιο του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου με τη “Μάχη της Κρήτης” κατά των Γερμανών, είναι για μας ιδιαίτερη τιμή και χαρά. Ακόμα μεγαλύτερη τιμή και χαρά είναι η μετάδοση στην πεντελική κοινωνία του κρητικού πνεύματος που διέπεται  από τη λεβεντιά του ατόμου και από τη διάθεσή του για προσφορά στην πατρίδα. Σας ευχαριστώ πολύ που ζούμε στον ίδιο τόπο, σας εύχομαι να λειτουργείτε πάντα έτσι για να κρατάτε ζωντανές τις ρίζες της κρητικής παράδοσης και στην περιοχή μας».

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο τοπικός αντιδήμαρχος της Δ.Κ. Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, ο δημοτικός σύμβουλος Ελευθέριος Κιτσούλης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet