Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στην παράσταση «Η Μυλωνού»
Πολιτισμός

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στην παράσταση «Η Μυλωνού»

Η θεατρική παράσταση «Η Μυλωνού» παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία από τη θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος» το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Πεντέλης, σε διοργάνωση του Δήμου Πεντέλης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Από νωρίς  η αίθουσα γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα. Η θεατρική παράσταση που παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι ήταν διαδραστική, βασισμένη πάνω στα παραμύθια του Αισώπου, και συνδύαζε τη θεατρική δράση με τη ζωντανή μουσική, την παντομίμα και το κουκλοθέατρο. Τα παιδιά συμμετείχαν στην ιστορία, λέγοντας την άποψή τους και ενθαρρύνοντας τους ήρωες, ενώ συχνά οδηγούσαν την εξέλιξη των παραμυθιών.

Στην παράσταση παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Άντα Χάνου-Μπούσουλα, η οποία ήταν και υπεύθυνη για τη διοργάνωση.

Όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι με την προσμονή της επόμενης θεατρικής παράστασης «Λέλο & Στρουθ», το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, στις 17:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet