Οι Γ. Αμοργιανός και Θ. Μανωλίδης στην έκθεση ζωγραφικής
Πολιτισμός

Οι Γ. Αμοργιανός και Θ. Μανωλίδης στην έκθεση ζωγραφικής

O δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης και οι γνωστοί ζωγράφοι Γιάννης Αμοργιανός και Θόδωρος Μανωλίδης παρευρέθησαν στην έκθεση ζωγραφικής που διοργάνωσε το τμήμα εικαστικών του Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου, “στον φυσικό χώρο Πολιτισμού για την Πεντέλη και όχι μόνο, στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, ενενήντα (90) έργα των μαθητών του εικαστικού τμήματος απέσπασαν τον θαυμασμό και τα θετικά σχόλια των επισκεπτών. Οι διεθνούς φήμης ζωγράφοι κ.κ. Αμοργιανός και Μανωλίδης συνεχάρησαν την κ. Ζακλίν Δελασούδα, δασκάλα του τμήματος, για τη δουλειά και την προσπάθειά τους και δήλωσαν ότι θα στηρίξουν το Πνευματικό Κέντρο και τον Δήμο ώστε να προωθηθούν οι αξίες της Tέχνης και του Πολιτισμού.

Ο δήμαρχος Πεντέλης συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της έκθεσης, τους μαθητές, την κ. Δελασούδα, τους ζωγράφους που τίμησαν με την παρουσία τους την έκθεση και δήλωσε ότι η Πεντέλη είναι το λίκνο της Τέχνης και του Πολιτισμού, προσφέροντας στην Ανθρωπότητα το σύμβολο της Δημοκρατίας, τον Παρθενώνα».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Λευτέρης Κοντουλάκος, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης και πολλοί δημότες.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet