Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού τίμησε την Ολυμπιονίκη Κ. Στεφανίδη και τον προπονητή της
Αθλητισμός

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού τίμησε την Ολυμπιονίκη Κ. Στεφανίδη και τον προπονητή της

Με μια λαμπρή εκδήλωση ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης, παράλληλα με τα 60 χρόνια «ζωής» του,  τίμησε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου την αθλήτρια του συλλόγου και χρυσή Ολυμπιονίκη του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη και τον προπονητή της, Mitchell Krier.

Στην τελετή βράβευσης, όπως αναφέρει ο τοπικός σύλλογος, απηύθηναν λόγο και τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος, Παντελής Ξυριδάκης, ο πρόεδρος του Α.Ο. Φιλοθέης, Γιάννης Προβελέγγιος, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος,  ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. του STOIXIMAN και ο κ. Γιώργος Φραγκογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της Hellenica.

Επίσης, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από τον αθλητικό και όχι μόνο χώρο, κυρίως μικροί θαυμαστές της Κατερίνας και αθλητές του φυτωρίου του Α.Ο. Φιλοθέης, που αδημονούσαν για μια στιγμή μαζί της. Όπως ανέφερε και η Κατερίνα στον χαιρετισμό της, θα ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά που είχαν κατακλύσει το Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης, με την προσμονή μιας φωτογραφίας μαζί της κι ενός αυτογράφου από αυτήν.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, η Κατερίνα παρέμεινε για δύο ώρες στο στάδιο, υπογράφοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες με τους μικρούς και όχι μόνο θαυμαστές της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet