Ακροάσεις νέων μελών για τη Μεικτή Χορωδία Νέων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού από τις 19/10
Κοινωνία

Ακροάσεις νέων μελών για τη Μεικτή Χορωδία Νέων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού από τις 19/10

Η Μεικτή Χορωδία Νέων του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού και με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Νέστωρα Ταίλορ καλωσορίζει τους πολίτες στη νέα χορωδιακή χρονιά.

Η Μεικτή Χορωδία Νέων έχει ήδη συμμετάσχει σε συναυλίες και εκδηλώσεις της τοπικής κοινότητας και στόχος της για φέτος είναι η διεύρυνση του ρεπερτορίου, μέσα από την επαφή με μουσικά είδη και τεχνοτροπίες διαφορετικών εποχών.

Για την στελέχωση της χορωδίας, πέρα από σπουδαστές ωδείων ή άλλων σχολών, απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου και λυκείου, ηλικίας από 14 ετών και άνω.

Το ρεπερτόριο περιέχει δημοφιλή ξένη και ελληνική χορωδιακή μουσική. Η συμμετοχή στη χορωδία πραγματοποιείται έπειτα από ακρόαση και είναι δωρεάν.

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Ολυμπιονικών 206-208 και Αγίας Σοφίας 1, Νέο Ψυχικό, 154 51), κάθε Τετάρτη κατά τις ώρες 19:30 με 21:00. Η έναρξη είναι την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΟΚΑΠΑ Φιλοθέης-Ψυχικού τηλεφωνικώς στο 210 6752550 ή μέσω email [email protected].

«Σας περιμένουμε σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, γεμάτο τραγούδι και μελωδικές στιγμές» αναφέρει η Μεικτή Χορωδία Νέων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet