Επανέρχεται το Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης
Κοινωνία

Επανέρχεται το Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης

Ξανά σε λειτουργία τίθεται το Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης, το οποίο επιστρέφει στο κτήριο που στεγαζόταν στο παρελθόν, μαζί πλέον με την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, όπως συμφώνησαν σε συνάντησή τους, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης και ο αντιστράτηγος-επιτελάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας, Παναγιώτης Ντζιοβάρας.

Με αφορμή την προαναφερθείσα απόφαση, ο κ. Γαλάνης αναφέρει:

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα ως δήμαρχος, η επιστροφή του Τμήματος Ασφαλείας Φιλοθέης ήταν ανάμεσα στα πάγια και σταθερά αιτήματά μας.

Σήμερα, είχα τη χαρά να δεχθώ την επίσκεψη του αντιστράτηγου-επιτελάρχη της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Παναγιώτη Ντζιοβάρα.

Κατά τη συνάντησή μας, συμφωνήθηκε η επιστροφή του Τ.Α. της Φιλοθέης στο κτήριο που στεγαζόταν και η συστέγασή του με την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

Επιλύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα πάγιο αίτημα του Δήμου μας, επιτυγχάνοντας και αυξημένη παρουσία της αστυνόμευσης στην πόλη. Αναμένουμε να μας αποσταλεί η απόφαση και εγγράφως από την Ελληνική Αστυνομία.

Με την απόφαση αυτή, γίνεται ένα σημαντικό βήμα για την καλύτερη αστυνόμευση του προαστίου μας, κάτι που ήταν και δέσμευση και προτεραιότητά μας. Γι’ αυτό και η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον Δήμο μας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet