Εργαστήρι «Κόλλα.. μολύβι – ψαλίδι – χαρτί» στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού
Κοινωνία

Εργαστήρι «Κόλλα.. μολύβι – ψαλίδι – χαρτί» στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού

Εργαστήρι ευφάνταστων κατασκευών «Do it yourself» με τίτλο «Κόλλα.. μολύβι – ψαλίδι – χαρτί» για παιδιά 5 – 10 ετών θα πραγματοποιηθεί στην την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 12:00 έως τις 14:00 στην αίθουσα θεάτρου του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας).

Η παιδαγωγός Σοφία Καπλάνη με βάση το χαρτί και το ξύλο μας μαθαίνει να δημιουργούμε μερικές από τις 250 κατασκευές του project «Do it yourself»: ξύλινα αεροπλάνα, ελικόπτερα, κουτιά και καρέκλες, τραπέζια και σπιτάκια, ζωάκια, χάρτινα διακοσμητικά για το σπίτι, σε περιμένουν να μάθεις πως θα τα φτιάχνεις… Κλήρωση με δώρα – έκπληξη για 3 από τους συμμετέχοντες.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected].

Το «Στέκι του Παιδιού» ξεκίνησε το 2012, χρηματοδοτείται από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και αφορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντονισμένων δράσεων και δραστηριοτήτων που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 μέχρι 13 χρονών. Στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού και τις  δραστηριότητες επιμελούνται και πραγματοποιούν ειδικοί παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες και ειδικευμένοι εμψυχωτές.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet