Νέες αποκαλύψεις για τον μυστηριώδη θάνατο του Στράτου Βαλσαμίδη στο Π. Ψυχικό – Όσα είπε ο μάρτυρας – «κλειδί»
Κοινωνία

Νέες αποκαλύψεις για τον μυστηριώδη θάνατο του Στράτου Βαλσαμίδη στο Π. Ψυχικό – Όσα είπε ο μάρτυρας – «κλειδί»

Μετά τις σοκαριστικές εξελίξεις στον μυστηριώδη θάνατο του νεαρού ηθοποιού, που «άγγιξε» τους τηλεθεατές, τα στόματα άνοιξαν. Μάρτυρας – «κλειδί» επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής και αποκάλυψε στην κάμερα τα όσα είδε μες τη νύχτα στην περιοχή του Χαλανδρίου όπου μένει.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου, όταν είδε το μαύρο Fiat Punto του 34χρονου Στράτου Βαλσαμίδη παρκαρισμένο μπροστά στο σπίτι της. Το αυτοκίνητο ήταν άγνωστο στην περιοχή, της έκανε εντύπωση και σημείωσε στο ημερολόγιο του σπιτιού τον αριθμό κυκλοφορίας του. Την επόμενη μέρα το είδε πάλι στο ίδιο σημείο.

Ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, άκουσε τα σκυλιά της να γαβγίζουν ανήσυχα. Βγήκε στον κήπο της και είδε το αυτοκίνητο να έχει μεταφερθεί ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου βρισκόταν πριν, με τα alarm αναμμένα. Λίγα μέτρα πίσω του βρισκόταν ένα ανθρακί αυτοκίνητο με δύο κοντοκουρεμένα άτομα. Ο ένας άνοιξε το μαύρο Fiat, κάθισε στη θέση του οδηγού και απομακρύνθηκε, ακολουθούμενος από το άλλο όχημα με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Κηφισιάς. Η μάρτυρας τέθηκε στη διάθεση των Αρχών για να βοηθήσει στις έρευνες.

Ερωτήματα που καίνε, ζητούν απαντήσεις…

Η Στεφανία Αναγνωστάτου, αδελφή του ηθοποιού, από το στούντιο της εκπομπής όπου βρισκόταν, είπε ότι θα συνεχίσει να ψάχνει μέχρι να πάρει την απάντηση για το τι συνέβη. Μίλησε στην εκπομπή και από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο αδελφός της, στο Παλαιό Ψυχικό. Μετέφερε τα όσα της είπε η μάρτυρας που τον βρήκε.

«Την πρώτη φορά που πέρασε από τον δρόμο, τον είδε καθιστό στο πίσω μέρος του αυτοκίνητο του και νόμιζε ότι κοιμόταν. Όταν μετά από ώρα ξαναγύρισε, ήταν στην ίδια θέση και του χτύπησε το τζάμι για να ξυπνήσει… Το σοκ ήταν μεγάλο όταν κατάλαβε πως ήταν νεκρός…», είπε.

Η Στεφανία κάνει λόγο για τα πολλά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τις συνθήκες θανάτου του αδελφού της. «Είναι αποδεδειγμένο ότι ενώ είχε εξαφανιστεί μια εβδομάδα, ήταν νεκρός 12 – 48 ώρες και αναρωτιόμαστε που βρισκόταν πριν». Απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με την εκπομπή, έστω και ανώνυμα.

Η μητέρα και η αδελφή του ηθοποιού ψάχνουν την αλήθεια… Μαζί με την αδελφή του Στράτου Βαλσαμίδη, ήταν και η μητέρα του στον δρόμο όπου έχασε τη ζωή του. Απελπισμένη η τραγική μάνα είπε στο «Τούνελ»: «Οι αστυνομικοί δεν έκαναν καθόλου καλά τη δουλεία τους. Αν εγώ έπαιρνα το αυτοκίνητο, όπως μου είχαν πει, το παιδί μου θα πήγαινε έτσι. Αυτό είναι εγκληματική ενέργεια. Το παιδί μου το δολοφόνησαν και ψάχνω να βρω το ποιος και γιατί…».

«Αν το όχημα ήταν εδώ για μέρες, κάποιος διερχόμενος ή κάτοικος θα το είχε εντοπίσει. Το απορριμματοφόρο του Δήμου περνά κάθε μέρα. Δεν θα το έβλεπε;», συμπλήρωσε η Στεφανία.

Πηγή: anikolouli.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet