Πάσχα αγάπης και προσφοράς από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Πάσχα αγάπης και προσφοράς από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Τη Μεγάλη Πέμπτη ολοκληρώθηκε η διανομή σε πασχαλινά είδη στους 185 ωφελούμενους που φροντίζει διαρκώς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

«Συνεχίζουμε με συνέπεια και αφοσίωση το κοινωνικό μας έργο για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας και μεριμνούμε για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους», τόνισε σχετικώς ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος ήταν παρών στη διανομή των ειδών.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά όλες τις εταιρείες/χορηγούς, με την αρωγή των οποίων 95 οικογένειες έλαβαν τα εξής είδη: 160 kg σε χοιρινό κρέας, 150 kg σε αρνί, 140 εξάδες σε αυγά, 123 τεμάχια σε αναψυκτικά, 346 τεμάχια σε χυμούς, 40 kg σε πασχαλινά κουλουράκια, 115 τσουρέκια.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά την ΟΝΝΕΔ Φιλοθέης – Ψυχικού για τη δράση προσφοράς της στο Ξύλινο Κιόσκι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με τη συγκέντρωση 820 τεμαχίων σε τυποποιημένα προϊόντα διατροφής και ατομικής υγιεινής και όλους τους πολίτες οι οποίοι εξασφάλισαν εξ’ ολοκλήρου -και το φετινό Πάσχα- όλα τα απαραίτητα προϊόντα διατροφής του πασχαλινού πακέτου για τους δημότες που είχαν ανάγκη.

Τέλος, εκφράζει θερμές ευχαριστίες και στους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας για την όλη προσπάθεια.

«Τα παιδιά της Δομής μας έλαβαν σοκολατένια αυγά και επέλεξαν λαμπάδες, δώρα και παιχνίδια της αρεσκείας τους! Στηρίζουμε καθημερινά το δίχτυ κοινωνικής προστασίας στο προάστιό μας, με μια ομάδα δυνατή, θετική και πλήρως υποστηρικτική σε κάθε ανάγκη των συμπολιτών μας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet