Σε… άλλη εποχή έχει περάσει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Σε… άλλη εποχή έχει περάσει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Μια νέα εφαρμογή για κινητές συσκευές θέτει σε εφαρμογή ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, η οποία εξυπηρετεί κυρίως τους κατοίκους του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού, αλλά και όσους κινούνται σε αυτόν. «Κατεβάζοντας» την app, δωρεάν, ο χρήστης μπορεί να ενημερώνει την Τεχνική Υπηρεσία κατ’ ευθείαν από το κινητό του για οποιοδήποτε πρόβλημα εντοπίζει στο προάστιο.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγκαταστήσει την εφαρμογή εύκολα σε οποιοδήποτε έξυπνο κινητό, αλλά και σε tablets.

Ο πολίτης μπορεί επίσης να ενημερώνεται αυτόματα για τις εκδηλώσεις και τα νέα του προαστίου, που δημοσιεύονται στη δημοτική ιστοσελίδα κατ’ ευθείαν μέσα από την εφαρμογή.

Η εφαρμογή λειτουργεί σε συσκευές iPhone, iPad and iPod touch, Requires iOS 7.0 or later. This app is optimized for iPhone 5., size 5.7Mb Mobile συσκευές με λειτουργικό Android.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή

Ο δημότης έχει τη δυνατότητα με τη χρήση της κάμερας της κινητής συσκευής να στείλει φωτογραφία με σχόλια, σε 4 απλά βήματα, αναφέροντας ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, π.χ. λακκούβα στον δρόμο ή ενημερώνοντας για μία πεσμένη οδική σήμανση.

Τα βήματα που ακολουθεί είναι απλά και συνίστανται στα εξής:

  • Επιλέγει από το εισαγωγικό μενού της εφαρμογής την επιλογή «Αναφορά Προβλήματος».
  • Φωτογραφίζει το πρόβλημα.
  • Περιγράφει στα σχόλια το πρόβλημα.
  • Αποστέλλει τη φωτογραφία με το σχόλιο κατευθείαν στην Τεχνική Υπηρεσία.

Συμπληρωματικά, στην εφαρμογή αναγράφονται όλες οι υπηρεσίες του Δήμου με τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις τους. Μέσω της εφαρμογής ο δημότης μπορεί να καλέσει αυτόματα (τηλεφωνική κλήση μία υπηρεσία) ή να οδηγηθεί με χάρτη στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Εφόσον η συσκευή διαθέτει GPS τον οδηγεί από το σημείο που βρίσκεται στο σημείο προορισμού του.

Σχολιάζοντας τη νέα εφαρμογή, ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, επεσήμανε ότι «η τεχνολογία μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε αυτή τη δικτυακή εφαρμογή. Η συμμετοχή μας είναι αυτή που θα της δώσει ζωή και λόγο ύπαρξης».

Πώς να «κατεβάσετε» την εφαρμογή

«Κατεβάστε» στην κινητή σας συσκευή την εφαρμογή:

  • download from App Store-Category: Productivity-Upcom.eu ή
  • για συσκευή Android από: google play, επιλογή «Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet