Το ωφέλιμον μετά του… τερπνού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου
Κοινωνία

Το ωφέλιμον μετά του… τερπνού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου

Βραδιά επιμόρφωσης και γόνιμης ψυχαγωγίας με τίτλο «το Ωφέλιμον Μετά του… Τερπνού» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου στο Ψυχικό.

Ο επίκουρος καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δ. Τζαβέλας, μιλάει για το άγχος και τις φοβίες μας, μας αποκαλύπτει τρόπους και τεχνικές για την αντιμετώπισή τους κι αυτό είναι… ωφέλιμον!

Ο ρευματολόγος, δρ. του Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέας, Δημήτρης Γουλές, μας ενημερώνει για το τι κάνουμε σε περίπτωση επείγοντος ιατρικού, ιδιαίτερα μυοσκελετικού προβλήματος κι αυτό είναι επίσης ωφέλιμον!

Ο dr. FUN θα μιλήσει για το χιούμορ στη ζωή μας και θα προβάλλει τις γελοιογραφίες του κι αυτό θα είναι οπωσδήποτε… τερπνόν, όπως ιδιαίτερα τερπνόν θα είναι το δεύτερο μέρος της βραδιάς, με πολύ όμορφα τραγούδια που θα τραγουδήσουν η Αντιγόνη Κυριακοπούλου και ο Δημήτρης Kλειδάς, με τον συνθέτη Γιώργο Μαρινάκη στο πιάνο.

Η βραδιά, την οποία διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αττικής ΕΕΛΙΑ θα ξεκινήσει στις 20:00 και είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου: Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό, τηλ. 210 6745135.

 

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet